30 / 06 / 2024

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi adres

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi adres

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi 18 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Bahçelievler Adnan Kahveci Bulvarı'nda, Fatih Üçgün Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cüneydi Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Cüneydi tarafından kuruldu.

Smh Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Smh Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Dalbudak tarafından kuruldu.

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul her dönem en iyi yatırım aracı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Eylül ayı konut satış istatistikleri açıklandı. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, gayrimenkulün her dönem en iyi getirisi olan yatırım aracı olduğunu söyledi. 

Sinpaş Finans Şehir güçlü yatırım potansiyeli sunuyor!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş Finans Şehir projesi hakkında bilgi verdi. Yatırım değeriyle ön plana çıkan Sinpaş Finans Şehir'in lokasyonu dolayısıyla da tercih sebebi olduğunu ifade etti. 

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi Utku Akbulut ve Berk Akbulut ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi adres Haberi

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi adres

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Fatih Üçgün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;A- MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari ve mühendislik plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneteciliği yapmak ve ilgili resmi kurum ve kuruluşlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemlerini yapmak. b. Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik, müşavirlik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek, hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içinde ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. c. Şirket her türlü jeoloji mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları,...