05 / 05 / 2024

sefa sarısoy kimdir

sefa sarısoy kimdir

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Konutta aidat sorununa kesin çözüm!

Ersa Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Sarısoy, “Doğru Mekanik Mühendislik çözümleri, konutlarda tüketici için sorun haline gelen yüksek aidat sorununa kesin çözüm getiriyor.”

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

3se Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3se Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Ferhat Erk ve Sefa Sarı ortaklığında kuruldu. 

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Haldun Demirhisar kimdir?

Heavenly dDF isimli şirketin sahiplerinden Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Haldun Demirhisar kim? İşte Haldun Demirhisar'ın biyografisi...

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Sarıkurt tarafından kuruldu.

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

sefa sarısoy kimdir Haberi

sefa sarısoy kimdir


Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, ‘İnşaat binalarının görünmeyen yerlerinde çalışıyoruz. Yaptığımız iş inşaat sektörünün yüzde 15’lik kısmını kapsıyor. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bizim işlerimiz artıyor. Alınan ekonomik kararlar işlerimizi hızlandırdı.’ diyen Ersa Mühendislik CEO’su Sefa Sarısoy, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık. 2017’de işimizi daha da büyütmeyi ve daha fazla kişiye istihdam sağlamayı planlıyoruz.’ dedi.


1994 yılından itibaren inşaat sektöründe önemli yatırımlara imza atmışlar. İlkeli ve dürüst çalışmayı temel değer olarak kabul eden, tüm ilişkilerini adil yaklaşıma, karşılıklı güven esasına dayandıran, açık ve şeffaf iletişim kuran, attıkları her adımda sorumluluklarının bilinciyle hareket eden, en önemlisi taahhüt ettikleri işlerini iş etiği kurallarına uyarak yerine getiren, çalışma arkadaşları ile hedefi ve hedefe giden yolları...