02 / 05 / 2024

Sefa Sirmen aday mı

Sefa Sirmen aday mı

Sefa Sirmen, İzmit Belediye Başkanlığı ve CHP İzmit Milletvekilliği'nin yanı sıra bir dönem Kocaelispor Başkanlığı da yaptı. Mehmet Sefa Sirmen, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Sefa Sirmen evli ve 3 çocuk b

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Başkanı adayı Mustafa Tuna!

Melih Gökçek'in istifası sonrasında boşalan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti, Mustafa Tuna'yı aday olarak gösterdi. 

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Mevlüt Uysal!

Kadir Topbaş'ın istifasından sonra boşalan İBB başkanlık koltuğuna kimin geleceği merak konusu. AK Parti başkan adayının Mevlüt Uysal olduğunu açıkladı.

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Sefa Demirbaş'tan 15 Temmuz darbe mesajı!

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş bir mesaj yayınladı.

Sinpaş GYO yönetim kurulu üye aday teklifini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş GYO yönetim kurulu üye aday teklifini yayınladı.

Dikey orman projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday!

Mimari projeler tasarımların ötesinde artık ekolojik olma seviyeleriyle de ölçülüyor. Bu kapsamda küçük bir ormanı andıran, yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten "dikey orman 99 projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday...

Sefa İnşaat Evinpark Maltepe fiyat!

Toplam 432 adet daireden meydana gelen Evinpark Maltepe projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 10 katlı 10 blok şeklinde dizayn edilen Sefa İnşaat Evinpark Maltepe fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor.

Sefa-Koyuncu Evinpark Maltepe fiyatları!

Sefa-Koyuncu İnşaat Ortaklığı'nın projesi Evinpark Maltepe'de ev fiyatları 650 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Donald Trump, Konut ve Kentsel Gelişim Bakanı adayını açıkladı!

ABD Başkanlığına seçilen Trump, Konut ve Kentsel Gelişim Bakanlığı için emekli beyin cerrahı Carson'ı aday gösterdi

Sefa Sirmen aday mı Haberi

Sefa Sirmen aday mı

Sefa Sirmen kimdir?


Sefa Sirmen, GBHL ve Pacific Hill University Siyasal Bilimler Bölümü'nü bitirdi. İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Başkanlığı, Kocaelispor Başkanlığı, 22. Dönem Kocaeli Milletvekilliği yapmıştır. Sirmen, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Mehmet Sefa Sirmen, 1949 yılında Gölcük'ün İhsaniye köyünde doğdu. İlkokulu İzmit'te, ortaokulu Gölcük'te, liseyi Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi, Üniversiteyi Açık öğretim Siyasal Bilimler Fakültesi okudu. Tahsil hayatından sonra siyaset ve iş hayatına atıldı. 


Sefa Sirmen, 1971 - 1977 yılında CHP Gençlik Kolu Başkanlığı, 1977 - 1980 yıllarında Gölcük Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 1984 yılında SODEP Kurucu Üyesi oldu ve İkinci Başkanlık görevinde bulundu. 


Sirmen, 1989'da İzmit Belediye Başkanı seçildi. 1993'te İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 1994 ve 1999 yerel seçimlerinde, iki kez daha İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığına...