07 / 05 / 2024

sefa sirmen ücretsiz ev

sefa sirmen ücretsiz ev

Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Sefa Sirmen iki şirketi için iflas erteleme istedi!

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski başkanı M. Sefa Sirmen, çocukları ve eşi ile ortak olduğu iki şirketi için iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketlere tedbir kararı verdi faaliyetlerin denetimi için kayyum atadı.

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen ve Vasıf Taghıyev ortaklığıyla 6 milyon 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen, Aygül Sirmen Engiz, Kamuran Sirmen ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Emlak İstasyonu emlak mezunlarına ücretsiz franchise veriyor!

Emlak İstasyonu, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Ceo'su Birol Polat 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme ve destekleme kararı aldıklarının altını çizdi.s

Kurban Bayramı nedeniyle yollarda ücretsiz uygulama başladı!

Kurban Bayramı nedeniyle otoyol ve Boğaziçi ile FSM köprülerinden ücretsiz geçişler gece yarısından itibaren başladı. Uygulamanın 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar devam edecek.

Manisa Alaşehir'de ev yaptırmak isteyenlere ücretsiz mimari destek!

Manisa Alaşehir Belediyesi, Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen köylerde yaşamını sürdüren vatandaşlara yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak ve bunun içinde üç farklı tipte proje hazırlandı .

3DKonut, inşaatta 3D uygulamayı Eylül'e kadar ücretsiz yapacak!

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

Çumra Belediyesi’nden Ücretsiz Proje Desteği!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

Konya Çumra'da 30 mahallede ücretsiz tip projesi verilecek!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle beraber devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

Alaşehir'de köyde ev yaptırana ücretsiz proje desteği!

Alaşehir Belediyesi, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte mahalleye dönüşen köylerde ikamet eden vatandaşlara, yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak. 3 tip proje hazırlandı.

sefa sirmen ücretsiz ev Haberi

sefa sirmen ücretsiz ev


CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.



BÜYÜK PROJELER

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde sadece büyük projelerle uğrtaştığını belirten Sirmen, “Daha küçük projeleri Saraybahçe Belediyesi yapardı. Şimdi aramızda bir belediye kalmadı. Artık biz her konuda beraber çalışacağız. Tüm sıkıntıları birlikte çözeceğiz. Özellikle bayanlarla ilgili çok ciddi projelerimiz var. İşi evlerine götürüyoruz. Özellikle evden ayrılamayan kadınların evlerine iş görüreceğiz. Hangi işten anlıyorsa; dikiş, nakış, dantel, çiçek yapımı. Onları ücreti karşılığında kadınlara yaptıracağız. Kadınlar ev ekonomisine katkı sağlayacak. Bayanların imkanları yoksa özel kurslar açacağız” dedi.

ÜCRETSİZ EV

Sirmen, Yuvam İzmit’i yeniden hayata geçireceklerini ifade...