04 / 05 / 2024

sefa tepesi

sefa tepesi

Topbaş, "önce insan ve insana hizmet" diyerek çalıştıklarını ifade ederek, son 8 yılda İstanbula 49 milyar liralık yatırım yaptıklarını dile getirdi

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

sefa tepesi Haberi

sefa tepesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, belediye şirketlerinin bilançolarını internetten açıkladıklarını belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlunun bu konuda hassasiyeti varsa, kendi partisinden herhangi bir büyükşehir belediyesinin şirketlerinden sadece bir
 tanesinin bilançosunu internete koysunlar" dedi.

Topbaş, Sancaktepe Sefa Tepesi rekreasyon alanı ile Osmangazi Caddesi alt geçit ve bağlantı yollarının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, belediye olarak "önce insan ve insana hizmet" diyerek çalıştıklarını ifade ederek, son 8 yılda İstanbula 49 milyar liralık yatırım yaptıklarını dile getirdi.

"Türkiyenin yeniden şekillenmesinde ve İstanbulun yeniden yapılanmasında var gücümüzle çalışıyoruz" diyen Topbaş, İstanbulun ve
 Türkiyenin gelişiminin dünyada gıpta ile izlendiğini söyledi.

Topbaş, İstanbulu topyekun yeniden ayağa kaldırdıklarını kaydederek, ulaşım konusunda önemli yatırımlar yaptıklarının altını çizdi.

Kentin yeraltını demir ağlarla ördüklerini dile getiren Topbaş, Üsküdar-Ümraniye metrosunun Sancaktepeye kadar getirileceğini kaydetti.

Topbaş, buraya yapılacak metronun maliyetinin 2.5 milyar lira olduğunu ve belediyenin kendi...