29 / 04 / 2024

Sefaköy Gül Park Suits fiyat

Sefaköy Gül Park Suits fiyat

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Gül Park Yuvam fiyat listesi!

3 blok şeklinde yükselen Gül Park Yuvam projesinde anahtar teslimlerin Aralık 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. Gül Park Yuvam fiyat listesi 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gül Park 59 Konutları 180 bin TL'ye! Peşinde yüzde 7 indirim!

Toplam 270 daireden meydana gelen Gül Park 59 Konutları'nda nakit ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.Gül İnşaat imzasına sahip Gül Park 59 KonutlarıTekirdağ Merkez'de konumlandırılıyor.

Kayseri Gül Park açılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’ye renk katacak, bir ilk olacak 22 bin metrekare büyüklüğünde, 2,3 milyon liraya mal olan Gül Park’ı 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 15’te hizmete açacaklarını söyledi.

Royal İstanbul Sefaköy görselleri!

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilecek Royal İstanbul'da daire fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Proje yaklaşık 3 bin adet üniteden oluşuyor. İşte Royal İstanbul Sefaköy görselleri...

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları!

Gül Park Yaşam Esenyurt satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Sefaköy Gülpark Suits adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan proje 45 adet daire yer alıyor. Sefaköy Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Sefaköy Gülpark Suits ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları!

Tek bloktan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL' den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.

Sefaköy Gülpark Suits iletişim!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Sefaköy Gülpark Suits iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Sefaköy Gül Park Suits fiyat Haberi

Sefaköy Gül Park Suits fiyat

Sefaköy Gül Park Suit ödeme seçenekleri arasında; yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi imkanı veya firma bünyesinde 12 ay vade avantajı yer alıyor. Proje 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten oluşuyor.


Gül Park Suits Sefaköy fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Küçükçekmece - Sefaköy'de hayata geçirilen proje 5 bin metrekare arsa alanına sahip.


Küçükçekmece Gül Park Suits Evleri hastaneye 500 metre, TEM’e 4.5 kilometre, okula 400 metre, E-5 Karayolu'na, Atatürk Havalimanı’na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, çevre restoranlara 200 metre uzaklıkta inşa ediliyor.


Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Gül Yapı Gül Park Suits'te teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 15 bin metrekare inşaat...