04 / 05 / 2024

Seferihisar res projesi

Seferihisar res projesi

İzmir Valiliği, işadamı Abdullah Tivnikli'nin Seferihisar Sığacık'ta yapacağı rüzgar santralına onay verdi. ÇED süreci başladı Daha önce plan değişikliği yapılan bölgede yapılacak RES için sunulan ÇED dosyası uygun bulundu.

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesi için tarih resmen belli oldu... Seferihisar'da inşa edilecek olan tam 517 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın...

10 soruda TOKİ İzmir Seferihisar 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Seferihisar 2022 projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları açıklandı. Peki TOKİ İzmir Seferihisar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Seferihisar 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmir Seferihisar projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan İzmir Seferihisar projesi 218 milyon 900 bin TL'ye mal olacak.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Silivri RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Gaziosmanpaşa RES Projesi’ne İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Askıya çıktı.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Sur Enerji'den 315 milyon TL'lik Kurtini RES Projesi!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Sur Enerji’nin Kurtini RES Projesi yaklaşık 315 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçti. Proje Mersin Gülnar'da faaliyete başladı. 

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

Ağaoğlu'ndan 1 milyar liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 735 milyon lira değerinde ve 125 MW kurulu güce sahip Balıkesir Rüzgar Enerji Santrali (RES) Projesi'nin rüzgar türbinleri için Alman Nordex Energy GmbH ile sözleşmesini imzaladı. 

Güzelkent Konutları Seferihisar fiyatlar!

İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen Güzelkent Evleri projesi Sönmezoğlu Yapı imzası taşıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı...

İzmir Bergama’da RES projesi iptal edildi!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü merasına yapılmak istenen rüzgar enerji santralleri (RES) köylülerin kararlı duruşu nedeniyle iptal edildi.

İzmir Bergama’ya RES projesi geliyor!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü yakınlarında rüzgar enerji santralleri kurulacak. Kurulmak istenen RES, köylülerin merasını tehdit ediyor.

Seferihisar res projesi Haberi

Seferihisar res projesi


İzmir Valiliği, işadamı Abdullah Tivnikli'nin Seferihisar Sığacık'ta yapacağı rüzgar santralına onay verdi. 

ÇED süreci başladı Daha önce plan değişikliği yapılan bölgede yapılacak RES için sunulan ÇED dosyası uygun bulundu. Enerji yatırımları ve rüzgar santrallarıyla gündeme gelen Yanmada Bölgesinde yeni bir projeye daha onay çıktı. Egedesonsöz'den Fatih Yapar'm haberine göre, İzmir Valiliği, işadamı Ali Ağaoğlu'na verilen izinden kısa zaman sonra Kuveyt Türk Bankası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk Telekom Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Abdullah Tivnikli'ye de RES izni verdi.



Milliyet...