15 / 05 / 2024

seha inşaat kırşehir

seha inşaat kırşehir

Kırşehir Belediyesi’nin düzenlediği Neşet Ertaş Kültür Merkezi inşaat ihalesini İttifak Holding’in inşaat şirketi Seha Yapı kazandı.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

TOKİ Kırşehir 3. Etap'ın inşaatı son sürat!

TOKİ'nin Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

Kırşehir'in sosyal hizmet binaları 4 ayda tamam!

Kırşehir'de sosyal hizmetler kapsamında yatırım çalışmalarına devam ediliyor. Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara tarafından inşaat projeleri yerinde incelendi.

Kırşehir'de inşaat sektörüne kış engeli!

İnşaat sektöründe Geçen yıl seçimler dolayısıyla yaşanan belirsizlik nedeniyle doğru dürüst satış yapamayan Kırşehir'de inşaat firmaları, bu yıl da 15 Temmuz darbe girişimiyle yaşanan dalgalanmalar nedeniyle satış yapamamaktan şikâyetçi.

Kırşehir'deki inşaat işçilerinin can güvenliği sağlanmalı!

Kırşehir'de inşaat sektöründe işçilerin can güvenliği yok. Çoğu inşaat alanlarında gerekli önlemlerinin alınmaması sonucu işçi ölümler çoğaldı.

Kırşehir’de inşaat sektörü ne durumda?

Kırşehir’de inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan parlak dönem piyasalardaki durgunluk sonucu zor günler yaşamaya başladı.

Kırşehir'de konut satışları hız kesti!

Kırşehir'de inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan parlak dönem piyasalardaki durgunluk sonucu zor günler yaşamaya başladı.

seha inşaat kırşehir Haberi

seha inşaat kırşehir


Türkiye’nin en önemli inşaat şirketlerinden olan ve İttifak Holding’in iştirakleri arasında yer alan Seha Yapı, Kırşehir’de yapılacak Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nin inşaatını gerçekleştirecek. Neşet Ertaş Kültür Merkezi için sözleşme Kırşehir Belediyesi ile Seha Yapı arasında 24.740.000 TL + KDV bedelle 28 Aralık 2012, Cuma günü imzalandı.


Sözleşmenin imzalanmasının ardından görüşlerini dile getiren Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, Kırşehir önem verdiğimiz bir bölge, daha önce TOKİ’nin 760 konut, 1 adet camii, 24 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve düzenleme ihalesini kazanmıştık. Bugün ise tüm ülkemize mal olmuş değerli ozanımız merhum Neşet Ertaş’ın adının verildiği kültür merkezinin ihalesini alarak Kırşehir’e böylesine önemli bir merkezi kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni tamamladığımızda sadece Kırşehir’in değil bölgenin de sosyal ve...