24 / 05 / 2024

Seha Yapıda Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Birim Müdürü

Seha Yapıda Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Birim Müdürü

Geçtiğimiz haftalarda Seha Yapı'ya Genel Müdür olarak atanan Tuncay Lamcı'nın ardından, şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevi için iki önemli atama gerçekleştirildi. Seha Yapı, gerçekleştirdiği üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor.

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

144 bin yapıda Bina Kimlik Sistemi’ne geçildi! 

Bina Kimlik Sistemi’ne ilişkin değerlendirmeler yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “144 bin yapıda ‘Bina Kimlik Sistemi’ne geçildiğini dile getirerek, bu kapsamda binaların da periyodik bakımlarının yapılmış olacağını söyledi.

Dağ Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dağ tarafından kuruldu.

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

22 milyon riskli yapıda oturuyor!

22 milyon vatandaşın hala riskli yapıda oturduğunu söyleyen İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Depremin aşısı yok. Dolayısıyla 20 yılı kapsayacak dönüşme toplumsal bir bilinçlenme ile gitmemiz lazım'' dedi.

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zabit Uçan tarafından kuruldu.

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var!

KTO Karatay Üniversitesi Yapı Topluluğu'nun İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi'yle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Etrafınızda gördüğünüz ve insan hayatını kolaylaştıracak her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var" dedi.

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uzun tarafından kuruldu. 

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Seha Yapıda Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Birim Müdürü Haberi

Seha Yapıda Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Birim Müdürü


İttifak Holding’in inşaat sektöründeki temsilcisi Seha Yapı, gerçekleştirdiği üst düzey atamalarla yönetim kadrosunu güçlendiriyor.



Geçtiğimiz haftalarda Seha Yapı'ya Genel Müdür olarak atanan Tuncay Lamcı'nın ardından, şirketin Genel Müdür Yardımcılığı görevi için iki önemli atama gerçekleştirildi.


Seha Yapı'da Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Birim Müdürü olarak görev yapan Ali Babaoğlu, Seha Yapı Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. İttifak Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapmakta olan  H. Sancak Basa ise, Seha Yapı Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 


Grup ölçeğinde sürdürülen Değişim ve dönüşüme bağlı olarak gerçekleştirilen atamaların mevcut yapıyı daha güçlü hale getirecek önemli adımlar olduğunu belirten Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı, "Türkiye'deki önemli projelerden birine imza atmak için kolları sıvıyoruz, ilkleri yaşamak ve...