02 / 05 / 2024

şehir hastanesi ihalesi

şehir hastanesi ihalesi

Bakan Müezzinoğlu: "Bu yıl içinde 12 bin yatak kapasiteli 58 hastanenin ihalesini yapacağız. Önümüzdeki 3 yıl içinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde 55 bin yatak kapasiteli gıcır gıcır modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunacağız" dedi.

15 şehir hastanesinin ihale süresi tamamlandı!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "15 şehir hastanesiyle ilgili şu anda Bakanlık olarak yasal anlamda, hukuksal ve idari anlamda bir sorun kalmadı" dedi.

Mamak Şehir Hastanesi ne kadara mal oldu?

Ankara Mamak'ta inşa edilen Mamak Şehir Hastanesi'nin maliyeti belli oldu. Mamak Şehir Hastanesi'nin tamamı 58 milyon TL'ye mal olurken, tamamlama ihalesi 99 milyon TL oldu. 

Bursa Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesine bir iptal daha!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Diyarbakır Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği 1000 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleşti. 

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) ihalesinde sonuçlar belli oldu.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi?

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi birkaç ay önce iptal edildi. Ulaştırma Bakanlığı ihalenin tasfiyesine ilişkin açıklama yaptı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

3 şehir hastanesinin yapım işi ihalesi yapıldı!

Her biri milyarlık 3 ayrı şehir hastanesi ihalesi son dönemlerde çok sayıda ihale alan müteahhitlere verildi. Geçtiğimiz aralık ayında kamuya duyurulmadan, özel olarak davet edilen şirketlerle yapılan ihalelerin sonuçları 3 ay sonra ve sözleşmeler imzalandıktan sonra duyuruldu. 

şehir hastanesi ihalesi Haberi

şehir hastanesi ihalesi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yıl sonuna kadar 12 bin yatak kapasiteli 58 hastanenin yapımı için ihaleye çıkılacağını belirterek, "Önümüzdeki 3 yıl içinde, Cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeyde 55 bin yatak kapasiteli gıcır gıcır modern hastaneleri milletimizin hizmetine sunacağız." dedi.


Çanakkale'de bir restoranda sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Müezzinoğlu, Türkiye genelinde 273 hastane ile 40 bini aşkın yatak kapasitesine sahip hastane inşaatlarının sürdüğünü söyledi.


İnşasına devam edilen bu sağlık tesislerinden bir bölümünün bu sene, kalanının ise gelecek yıl tamamlanarak hizmete alınacağını bildiren Müezzinoğlu, "Bu yıl hizmete girecek hastaneler arasında 400 yataklı Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi de var. Bu hastanemiz inşallah eylül ya da ekim ayında bitecek. Çanakkaleliler için hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu.


Müezzinoğlu, Lapseki Devlet Hastanesi inşaatının da bir yıl içinde...