05 / 05 / 2024

Şehir hasteneleri 2016

Şehir hasteneleri 2016

2018 yılında Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerde, depreme dayanıklı toplam 100 bin yatak hizmete girmiş olacak. Tıbbi teknolojileri de yenilenen hastaneler 5 yıldızlı otel konforuna kavuşuyor.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

İBB, 5 metro hattının yapım ihalelerini tamamladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016'da ön yeterlilik ihalesine çıktığı 6 metro hattının elektro-mekanik işlerinin yapım ihalelerini biri dışında tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir'in 2016 faaliyet raporu kabul edildi.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Trabzon Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıda 2016 faaliyetleri de masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik: Yatırımda rekor kırdık!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada Büyükşehir'in 2016 yılı faaliyet raporu ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

Şanlıurfa Süleymaniye İmam Hatip Lisesi'ne halı saha!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında yapımına başladığı 20 spor tesisinin yapımını tamamlayarak birer birer hizmete açıyor.

Malatya Büyükşehir'den 23 köprü!

Merkezin yanı sıra kırsalda da yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı içerisinde 23 köprü yaptı.

Ankara Büyükşehir'den rekor yol yatırımı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarında adeta seferberlik uygulayarak, rekor kırdı.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Şehir hasteneleri 2016 Haberi

Şehir hasteneleri 2016

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Dr. Fuat Kantarcı, Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerde yeniden yapılan ve dönüşümü sağlanan 100 bin yatağın, 2018 yılı içinde hizmete açılacağını söyledi.  Cumhuriyet tarihinin sağlık alanındaki en önemli projelerinden biri olan Şehir Hastaneleri Projesinin hızla ilerlediğini belirten Dr. Kantarcı, Mersin Şehir Hastanesi’nin 2016 yılı Mayıs ayında hasta kabul etmeye başlayacağı bilgisin verdi. Dr. Kantarcı, Mersin’i Adana Şehir Hastanesi’nin izleyeceğini bildirdi.


HEPSİ DEPREME DAYANIKLI OLDU

Eski ve köklü Sağlık Bakanlığı hastanelerinin gerek alt yapı ve gerekse bina kalitesi açısından şu anda ihtiyacı tam olarak karşılayamadığına dikkat çeken Dr. Kantarcı,  bu hastanelerin önemli bir kısmının yenilendiğini ve şu ana kadar 50 bin yatağın dönüştürüldüğünü söyledi. Dr. Kantarcı, “Dönüştürmekten kastımız ya yeniden yapmak ya da eski hastaneleri yenilemektir. Bu...