02 / 05 / 2024

şehir ışıkları örnek daire

şehir ışıkları örnek daire

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneğini barındıran ve TG Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de konumlandırılan Şehir Işıkları Ataşehir satış ofisi proje alanında bulunuyor...

Ataşehir Şehir Işıkları satılık!

TG Yapı tarafından hayat geçirilen Ataşehir Şehir Işıkları satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

TG Yapı Şehir Işıkları iletişim!

Şehir Işıkları projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. Şehir Işıları satılık konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor. TG Yapı Şehir Işıkları iletişim bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kazakistan, Türkiye'nin şehir hastanelerini örnek alacak!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin, koronavirüs salgınının başlamasından bu güne kadar ülkede modern ekipmanlarla donatılmış 17 hastane yapıldığını belirtti. Mamin, "Kazakistan'ın her yerine 20 modern hastane inşa etmeyi planlıyoruz” dedi.

Ataşehir'deki vatandaşların tapu sorununa çözüm aranıyor!

Ataşehir'in Örnek, Esatpaşa ve Aşık Veysel mahallelerinde arsaları bulunan ve tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın tapu sorununa çözüm arandı.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Kırşehir'de Örnek İmar Uygulamaları toplantısı yapıldı!

Kırşehir'in de dahil olduğu KOP Bölgesi'nde Eylem Planı kapsamında yer alan "GAP ve KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları" projesinin toplantısı yapıldı.

Antalya Döşemealtı'ndaki hal alanı, iş merkezi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, örnek bir işbirliğiyle yeni otogar projesi için mülkiyetindeki alanı kendisine devreden Döşemealtı Belediyesi’ne planlama jesti yaptı. Kullanım hakkı Büyükşehir Belediyesi’nde olan 100 dönümlük hal alanı, toplu iş merkezi olarak yeniden planlandı.

Nidapark Kayaşehir projesinin örnek dairesi hazır!

Nidapark Kayaşehir projesinin örnek dairesi açıldı. Nidapark Kayaşehir'de 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Park Yaşam Ataşehir'in örnek dairesi tamamlandı!

İZKA İnşaat, proje ortağı Gültekinler İnşaat ile yeni bir yaşamın kapılarını İzmir Çiğli'de araladı. İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, Çiğli Ataşehir'de hayata geçirilecek Park Yaşam Ataşehir projesinin yatırımcının da yüzünü güldüreceğini söyledi.

Bahçeşehir Atmaca örnek daire!

Bahçeşehir Atmaca örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca projesinde konut fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Soyak Konforia örnek daire görselleri!

Soyak Konforia Bahçeşehir'in örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir fiyat listesi 178 bin liradan başlıyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Eskişehir'deki apart yatırımları Uşak'a örnek oldu!

Eskişehir'deki apart yatırımlarının başarısı ve kârlılığı diğer illere de örnek oldu. Uşak'ta faaliyet gösteren bir yatırım firması Uşak'a Eskişehir'i örnek göstererek apart yatırımına yöneldiğini açıkladı.

Soğanlı kentsel dönüşüm ihalesi ne zaman?

Osmangazi Belediyesinin Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği, modern şehir mimarisiyle örnek olması hedeflenen 'kentsel dönüşüm projesi' için geri sayım başladı. Kentsel dönüşüm projesinin 1.etap 1. kısmı 12 Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Konya kentsel dönüşümle belediyelere örnek oluyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, örnek projeleriyle sadece Türkiye’nin değil dünyanın da dikkatini üzerine çekti. Konya stadı, kültür merkezi, meydanları ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birçok belediyeye örnek oluyor.

Eskişehir Tepebaşı örnek akıllı şehir olacak!

Paydaşları arasında ÖLÇSAN’ın da yer aldığı Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden 5 milyon avro hibe alma hakkı kazandı.

şehir ışıkları örnek daire Haberi

şehir ışıkları örnek daire

Şehir Işıkları Ataşehir satış ofisi proje alanında yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselen ve TG Yapı tarafından konumlandırılan Şehir Işıkları Ataşehir Evleri'nde toplamda 111 konut bulunuyor. 


Şehir Işıkları Ataşehir satış ofisi Ataşehir'de yer alıyor. Şehir Işıkları adres bilgilerine göre proje, Aşık Veysel mahallesinde yer alıyor. 


Ataşehir Şehir Işıkları satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Projede; auna, otopark,  oyun alanları, sinema salonu, güvenlik hizmeti, yüzme havuzu ve Türk hamamı ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Şehir Işıkları Evleri 3 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan bloklar 10'ar katlı olarak tasarlanıyor.


Ataşehir Şehir Işıkları nerede?


Ataşehir...