21 / 05 / 2024

şehir mağazaları

şehir mağazaları

Makro İnşaat, Türkiye’nin en büyük uydu kenti olan Kayabaşı’nda inşa ettiği ilçenin ilk AVM projesindeki 163 mağazayı 8 Aralık’ta 114 bin liradan başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya çıkaracak

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Bursa'nın ilk üstü açık alışveriş merkezi olan Endülüs Park AVM kapılarını açtı. Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Endülüs Park AVM'de hangi mağazalar var?

Prestige Mall AVM'de mağazalar kapanıyor!

Bahçeşehir’deki Prestige Mall’da sıkıntılı günler yaşanıyor. Ruslar’ın 2013’te aldığı merkezde tadilat uzayınca markalar mağazalarını kapattı; sosyal alanlar kapılarına kilit vurdu. Kiracılar zararlarının tazmini için dava açtı.

Batışehir dükkan ve mağazalarına bir haftada 1500 ön talep!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar; gelir getirisi yüksek benzersiz lokasyonu ve sunduğu avantajları ile bir hafta içerisinde 1500 ön talep aldı.

Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Batışehir'in alışveriş caddesindeki dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor

İstanbul Bağcılar'da bulunan Batışehir'in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar, 166 Bin TL'den başlayan muhammen bedelle, 13 Aralık saat 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Batışehir’de dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar 166.000 - TL’den başlayan fiyatlarla 13 Aralık 2014’te saat 10:00 ’da açık artırmaya çıkıyor.

Bulvar 216'daki mağazaların yüzde 90'ı kiralandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Ataşehir’deki Bulvar 216 alışveriş merkezinde yer alan mağazaların yüzde 90’ının kiralandığını dile getirdi. Akbalık Bulvar 216’ya günlük 8-10 bin ziyaretçi bekliyoruz" dedi

EgeYapı Group, Batışehir projesinin dükkan ve mağazaları için talep topluyor!

EgeYapı Group, Batışehir Projesi'nin "Cadde Dükkânları ve Mağazaları" için ön talep toplamaya başladı. EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı İstanbul'un alışveriş merkezi anlayışına yepyeni bir hava getirecek" dedi

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

şehir mağazaları Haberi

şehir mağazaları

 Makro İnşaat, Türkiye’nin en büyük uydu kenti olan Kayabaşı’nda inşa ettiği ilçenin ilk AVM projesindeki 163 mağazayı 8 Aralık’ta 114 bin liradan başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya çıkaracak. Makro İnşaat Pazarlama Müdürü Ümit Bozdoğan, “110 odalı otel için de şehir oteli zincirleriyle görüşüyoruz” dedi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen 60 bin konut ile Türkiye’nin en büyük uydu kenti olan ve Başakşehir ile Bahçeşehir arasında yer alan Kayabaşı’nda Makro İnşaat tarafından 1 ay önce inşaatına başlanan “Merkez Kayabaşı” projesi, hem alışveriş mağazaları hem de şehir oteli zincirlerinin yakın markajına alındı. 250 bin nüfuslu ilçenin ilk alışveriş merkezi, ofis ve otelini de kapsayacak şekilde tasarlanan projede yer alacak 173 mağazadan 163 adedi 8 Aralık’ta yapılacak açık artırmayla satışa çıkarılıyor. 63...