27 / 04 / 2024

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Firma: Egeyapı Group

Proje: Batı Cadde

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.



Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir projesinde cadde dükkanları ve mağazalar için ön talep süreci başladı. Toplamda 167 bin metrekareden meydana gelen Batışehir Cadde dükkan ve mağazalarında satınalma ya da kiralama yapabiliyorsunuz. 


Batı Cadde olarak da anılan cadde dükkanları ve mağazalar tekstil, finans, gıda, hizmet amaçları için tercih ediliyor. Depo istediğinize bağlı olarak seçebileceğiniz Batışehir Cadde dükkan ve mağazalarında alanlar 0-100 metrekare, 101-200 metrekare, 201-300 metrekare ve 301 metrekare ile üzeri olarak şekillendirildi. 


Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!


Batı Cadde kısmında yapılan ödemeler firma bünyesinde kısa vade ya da banka kredisi ile uzun vade olarak belirlendi.  Batı Cadde  sadece Batışehir projesinde oturanlara değil herkese açık tasarlanıyor. 


TEM Otoyolu yanındaki Batı Cadde projesinde seçkin mağazalardan meydana gelen geniş bir yelpazede 107 farklı mağaza sunuluyor. Fiyatların henüz belli olmadığı projede; Emlak Konut GYO'nun kararı ile ön talep süreci sonlanacak ve ihale yöntemi ile satışlar başlayacak. 


Batışehir projesi hakkında:

Batışehir projesi toplam 3 bin 266 konuttan meydana geliyor. Projede geçtiğimiz günlerde Batışehir Loca kısmı olan son etap satışa çıkmıştı. 


Batışehir Loca'da toplam 521 daire yer alıyor. Batışehir projesindeki konutlar stüdyodan 3+1'e kadar farklı seçeneklerde müşterilere sunuluyor. 


Batışehir projesinin sosyal alanlarında ise yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, sauna, mağazalar, yüzme havuzu, fitness center ve spor alanları bulunuyor. 


Batışehir iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön