30 / 04 / 2024

Batışehir Cadde

Batışehir Cadde

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir Cadde dükkanları Albaraka Türk müşterilerine uygun komisyon oranıyla verilecek!

Albaraka Türk kar-zarar ortaklığı projelerinden olan, İstanbul’un Batıya açılan kapısı Batışehir’in Cadde Dükkanları satışa sunuluyor.... Banka Teminat Mektubu’nun Albaraka Türk müşterilerine uygun komisyon oranı ile verilebilecek.

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Bağcılar Batışehir'de cazip ödeme seçenekleri!

Batışehir projesinin içerisinde Doğa Koleji, Four Points by Sheraton ve 121 adet mağaza ve dükkanın yer aldığı Batıcadde bulunuyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Batışehir Batı Cadde'deki ticari birimlerin yüzde 80'i satıldı!

Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarn açık artırma usulüyle yapılan ihalesinde 5 saat gibi kısa bir süre içerisinde 150 milyon TL'lik bir ciro gerçekleşti.

Batışehir cadde dükkanları ihalesinde 80 ünite satıldı!

EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 5 saatte 150 milyon TL bir ciro elde edildi.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi gerçekleşti!

“Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım" projesi seçilen Batışehir’in alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 150 Milyon TL’lik satış gerçekleştirildi...

Bağcılar Batışehir'de 5 saatte 150 milyonluk satış yapıldı!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından Bağcılar'da inşa edilen Batışehir projesinin alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanların ihalesi açık artırma usulüyle yapıldı.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesinde 50 milyon TL'lik satış yapıldı!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde yükselen Batışehir projesinin alışveriş caddesinde bulunan dükkan ve mağazalarının ihalesinde 5 saat içerisinde 50 Milyon liralık satış gerçekleştirildi..

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor! 166 bin TL'ye!

Batışehir cadde dükkanları yarın ihale yöntemi ile satışa çıkıyor. Fiyatların 166 bin TL 'den başladığı Batışehir cadde dükkanları kapsamında toplam 121 bağımsız ünite yer alıyor.

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Batışehir cadde dükkanları yarın satışa çıkıyor. Dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede toplam 121 adet cadde dükkanı satılacak. İhale açık artırma usulü ile yapılacak.

Batışehir Cadde dükkanları ihalesi 13 Aralık'ta!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata geçirilen Batışehir'in Cadde dükkanları ihale yoluyla satışa çıkıyor...

Batışehir cadde dükkanları fiyatları!

Batışehir Bağılar projesinde toplam 121 tane cadde dükkanı yer alıyor. Projedeki cadde dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor. İşte Batışehir cadde dükkanları fiyatları...

Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde yer alan 121 adet cadde dükkanı 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir cadde dükkanları ihalesi tarihi...

Batışehir cadde dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla ihaleye çıkıyor!

Batışehir cadde dükkanları 166 bin TL'den başlayan fiyatlarla ihaleye çıkıyor. Proje Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükseliyor.

Batışehir dükkan ve mağazalarına bir haftada 1500 ön talep!

Batışehir’in alışveriş caddesinde yer alan cadde dükkanları ve mağazalar; gelir getirisi yüksek benzersiz lokasyonu ve sunduğu avantajları ile bir hafta içerisinde 1500 ön talep aldı.

Batışehir Cadde Haberi

Batışehir Cadde

Ön talep aşamasmda yoğun başvurunun gerçekleştirdiği ihalede 600 bin TL ve 7 milyon 170 bin TL satış bedelleri üzerinden 9 metrekare ile 2 bin 200 metrekare arasında değişen 80 ticari ünitenin satışı gerçekleştirildi. îhaleye gösterilen ügi sonucunda ticari alanlarda ihale çıkış fiyatları üzerinden ortalama yüzde 30 değer artışı görüldü. İhale öncesinde en uygun fiyata sahip olan 166 bin TL değerindeki dükkan, açık artırma sürecinde 696 bin TL' ye yatirımcılar tarafından satın...