28 / 04 / 2024

Batışehir Cadde dükkanları Albaraka Türk müşterilerine uygun komisyon oranıyla verilecek!

Batışehir Cadde dükkanları Albaraka Türk müşterilerine uygun komisyon oranıyla verilecek!

Albaraka Türk kar-zarar ortaklığı projelerinden olan, İstanbul’un Batıya açılan kapısı Batışehir’in Cadde Dükkanları satışa sunuluyor.... Banka Teminat Mektubu’nun Albaraka Türk müşterilerine uygun komisyon oranı ile verilebilecek.





Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen; 3.266 konut, Four Points by Sheraton oteli, nitelikli bir rezidans bloğu, çok sayıda ofis ve çalışanlarıyla, yaklaşık 15 Bin kişinin yaşayacağı Batışehir Projesi’nde yer alan cadde dükkanlarının satışı için ön talep toplanmaya başlanmıştı.


Merkezi konumu yüksek getiri potansiyeliyle yatırımcılar için cazibe merkezine dönüşen Batışehir Projesi, Forbes Dergisi’nin Eylül 2014 tarihli yayınında “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek 50 Konut Projesi” araştırmasında birinci sırada yer aldı. Ayrıca banka uzmanları da bu projenin prim yapma potansiyelinin yüksek olduğunu ve Batı Cadde’de bulunan dükkanların sadece Batışehir’e hizmet etmekle kalmayıp bulunduğu bölgeye de büyük değer katacağını değerlendiriyor.


Batı Şehir Cadde projesinde Emlak Konut tarafından ihale ile satılacak 121 bağımsız alan (dükkan) için gerekli olan Banka Teminat Mektubu’nun Albaraka Türk müşterilerine uygun  komisyon oranı ile verilebilecek.


Geri Dön