30 / 04 / 2024

Batışehir Cadde Dükkanları satış ofisi!

Batışehir Cadde Dükkanları satış ofisi!

Firma: Emlak Konut GYO, Emlak Pazarlama Ege Yapı Group

Proje: Batışehir

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar' da hayata geçirilen Batışehir cadde dükkanları 13 Aralık Cumartesi günü saat 10:00'da açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Batışehir cadde dükkanları satış ofisi haberimizde yer alıyor.



Batışehir cadde dükkanları 121 adet ticari birimi açık artırma usulü ile satışa çıkıyor.  Batışehir  satış ofisi adresinde gerçekleşecek olan ihale açık artırma usulü olacak.


Batışehir cadde dükkanları 1 kilometre uzunluğunda açıkhavada alışveriş imkanı sunuyor. İhalesi 13 Aralık Cumartesi günü saat 10:00'da gerçekleşmesi planlanan projede dükkanlar  166 bin TL'den  başlayan bedelle satışa sunulacak.


Batışehir cadde dükkanları TEM'den direk giriş imkanı sağlarken TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı aksına komşu olarak bulunuyor. Proje  günde yaklaşık 300 bin araç ve 1 milyon insanın geçiş güzergahında yer alıyor.


Batışehir projesinde konutların fiyatları ise 255 bin TL'den başlarken, Loca evler 216 bin TL'den, Premium evler 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede toplamda 3 bin 226 konut yer alıyor.


Batışehir ofislerinde ve rezidanslarında ortak alanlarında VIP Lounge, concierge hizmetleri, copy center, özel yemek salonları, otopark ve valet parking, arşiv odaları, donanımlı güvenlik hizmetleri, lobi ve danışma, depolama alanları, IT hizmeti gibi imkanlar yer alıyor.


Batışehir cadde dükkanları satış ofisi!

Adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir Evleri iletişim

Telefon:444 5 343

Web : www.batisehir.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön