02 / 05 / 2024

bağcılar satılık dükkan

bağcılar satılık dükkan

Emlak Konut GYO, Ege Yapı ve EPP ortaklığı tarafından hayata geçirilen Batı Şehir Bağcılar projesi 3 bin 226 tane daire bulunuyor. Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Batışehir Cadde Dükkanları satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar' da hayata geçirilen Batışehir cadde dükkanları 13 Aralık Cumartesi günü saat 10:00'da açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Batışehir cadde dükkanları satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Fatih'te 7,4 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul Fatih İlçesi'ne bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde yer alan dükkan İstanbul 10. Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından satışa sunuluyor. Dükkanın satış değeri 7 milyon 440 bin TL olarak belirlendi. 

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Tempo City satılık dükkan!

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz ayında gerçekleşeceği Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Tempo City satılık dükkan fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

bağcılar satılık dükkan Haberi

bağcılar satılık dükkan

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar' da hayata geçirilen Batı Şehir Bağcılar projesinde toplamda 3 bin 226 konut yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları ise 255 bin TL'den başlarken, Loca evler 216 bin TL'den, Premium evler 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bağcılar dükkan fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


Batı Şehir Bağcılar  rezidans ve ofislerinde ortak alanlarında özel yemek salonları, otopark ve valet parking, arşiv odaları, donanımlı güvenlik hizmetleri, lobi ve danışma, depolama alanları, IT hizmeti, VIP Lounge, concierge hizmetleri, copy center yer alıyor.


Batı Şehir Bağcılar cadde dükkanları ihalesi açık artırma usulü ile Bağcılar satış ofisinde 13 Aralık 2014 Cumartesi günü gerçekleşecek. Projedeki cadde dükkanları 1 kilometre uzunluğunda açıkhavada alışveriş imkanı sunuyor. 


Batı Şehir Bağcılar dükkan fiyatları!

TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı aksına komşu olarak bulunan Batı...