15 / 05 / 2024

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 



Sakarya'daki konut ve dükkan fiyatları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Konut fiyatları ülke genelinde fahiş rakamlara ulaşırken, bazı şehirlerdeki konutların fiyatları büyükşehirleri geçti. Sakarya'da dükkan kiraları gündemde. Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların metrekaresi 141 bin liraya kadar yükselirken, İstanbul Taksim'de dükkanların fiyatları 123 bin lira. 

SAKARYA'DAKİ DÜNKKAN FİYATLARI İSTANBUL'U GEÇTİ!

Sakarya'nın önemli ticaret merkezlerinden olan Uzunçarşı’da dükkan fiyatları aldı başını gidiyor. Çarşıda bulunan 99 metrekare dükkan 14 milyon liraya bir emlak ofisi tarafından satışa çıkarıldı. Emlak ofisinden yapılan duyuruda, “Tarihi uzun çarşıda çok acil satılık müstakil mağaza. Giriş 33 metre. -1 33 metre üst kat 33 metre =99 metrekare mağazamız acil satılıktır. 14.000.000 milyonTL” ifadesi kullanıldı.

UZUNÇARŞI'DAKİ SATILIK DÜKKAN FİYATLARI TAKSİM'İ GEÇTİ

T54'te yer alan habere göre; Uzunçarşı’da toplam 99 metrekare olan dükkanın metrekare fiyatı 141 bin lirayı geçiyor. İstanbul’un en önemli merkezlerinden Taksim Meydanı’nda bulunan dükkanların metrekare fiyatı ise 110 ile 123 bin lira arasında değişiyor. Avrupa Yakası’ndaki bir çok semtte de cadde üzerinde bulunan dükkan fiyatları Uzunçarşı’dan daha ucuz olduğı belirtildi. 

 Sakarya daki satılık dükkan fiyatları Taksim i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

MART AYI KİRA ARTIŞ ORANI HESAPLAMA!

Mart ayı kira artış oranı hesaplamaları merak ediliyor. Binlerce kiracı iş yeri sahibi dükkanlarının kirasını hesaplamak için araştırmalar yapıyor. Mart ayı kira artış oranına göre bir iş yerinin kira artış oranı hesaplamaya örne;

**İŞYERİ KİRA HESAPLAMA

Mevcut Kira Bedeli: 10.000,00 Lira

Kira Artışı Yapılacak Ay: Mart 2024

Girdiğiniz Artış Oranı: Yüzde 55,91

Kira Artış Tutarı: 5.591,00 Lira

Aylık Yeni Kira Tutarı: 15.591,00 Lira

Yıllık Yeni Kira Tutarı: 187.092,00 Lira

2024 kira artış oranı hesapla! Dükkan, iş yeri, konutlarda kira artış oranı ne oldu? Mart 2024 TEFE TÜFE oranları!

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Geri Dön