29 / 04 / 2024

Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi!

Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi!

Firma: Emlak Konut GYO, Emlak Pazarlama Ege Yapı Group

Proje: Batışehir

Batı Şehir projesi TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı' nın yanında yer alıyor. Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00' da Batışehir satış ofisinde yapılması planlanıyor.




Batı Şehir cadde dükkanlarında 121 adet ticari birim ihale edilerek satışa sunuluyor.Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi detayları haberimizin devamında yer alıyor.


Batı Şehir cadde dükkanları TEM-Basın Ekspres- Atatürk Havalimanı aksına komşu olarak bulunuyor. Proje günde yaklaşık 300 bin araç ve 1 milyon insanın geçiş güzergahında yer alıyor.


Batı Şehir' de toplamda 3 bin 226 konut yer alıyor.  Konutların fiyatları ise 255 bin TL'den başlarken, Loca evler 216 bin TL'den, Premium evler 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Batışehir rezidans ve ofislerinde ortak alanlarında özel yemek salonları, otopark ve valet parking, arşiv odaları, donanımlı güvenlik hizmetleri, lobi ve danışma, depolama alanları, IT hizmeti, VIP Lounge, concierge hizmetleri, copy center yer alıyor.


Batı Şehir cadde dükkanları açık artırma ihalesi ile yapılan satışlarda ticari birimlerin fiyatları 166 bin TL'den başlıyor. İhale Batı Şehir satış ofisinde gerçekleşecek.  İhale tarihi ise 13 Aralık 2014 Cumartesi saat 10:00 olarak belirlendi.


Batışehir Evleri iletişim

Adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul

Telefon:444 5 343

Web : www.batisehir.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön