03 / 05 / 2024

şehir merkezlerinde tekstil atölyeleri

şehir merkezlerinde tekstil atölyeleri

Tanıtım imkanı ve çalışanların işe yakın bölgelerde oturma istekleri gibi etkenlerden ötürü bazı sektörlerin üretim yerleri, şehir merkezlerinden vazgeçemiyor. Konutlar ile sanayinin çok net çizgilerle ayrılması gerekiyor...

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Uslu tarafından kuruldu.

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketiİsdem Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsdem Grup İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Ve Tekstil Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu.

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lmp İnşaat Hırdavat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Otyakmaz tarafından kuruldu.

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parga Yapı Malzemeleri Tekstil Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! Ticaret Bakanlığı indirim yapan firmaları tek tek açıkladı

Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların isimlerini sektör ve şehir bilgiis ile internet sitesinde yayımladı. Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! 246 firmanın olduğu liste belli oldu...

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup12 Tekstil Kumaşçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi kuruldu!

Karıt İnşaat Peyzaj Tekstil Otomotiv Palet Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

şehir merkezlerinde tekstil atölyeleri Haberi

şehir merkezlerinde tekstil atölyeleri

Tanıtım imkanı ve çalışanların işe yakın bölgelerde oturma istekleri gibi etkenlerden ötürü bazı sektörlerin üretim yerleri, şehir merkezlerinden vazgeçemiyor. 


İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İstanbul'daki çarpık yapılaşmanın etkisiyle imalathanelerle konut bölgelerinin iç içe olduğunu belirterek, "Konutlar ile sanayinin çok net çizgilerle ayrılması gerekiyor. Sanayinin de kendi içinde iş riskine göre tedbirini alması lazım. Konfeksiyon atölyelerinin ise şehir merkezinden dışarı gitmesi mümkün gözükmüyor" dedi. 


Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Tekele de, Zeytinburnu'nun, deri konfeksiyon üretim atölyelerinin yanı sıra esas itibariyle yabancı alıcüarın sık ziyaret ettiği showroomlar ve pazarları ile çekim merkezi olduğunu anımsattı. Zeytinburnu'nun, deri konfeksiyon sektörü ile anüan ve çalışanlarına yaşadıkları bölgede istihdam imkanı sunan bir bölge olduğunu belirten Tekele, şunları kaydetti: "Bugünkü sorunumuz kentsel rantların artmasına ve...