28 / 04 / 2024

şehir projeleri

şehir projeleri

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun, İstanbul'daki dikine şehirleşmeyi ele alan bir makale hazırladı. Uzun ' Dikine yükselen şehir, enine uzayan trafik demek ' dedi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler ve projeleri mecliste!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmelere ve uygulama projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

İBB'nin Akıllı Şehir projeleri Teknofest 2019'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir İstanbul” vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği teknolojik uygulamalar, TEKNOFEST- İstanbul Havacılık Uzay ve Teknoloji Fuarı’nda tanıtıldı.

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Yeni yatırımlar yeni şehir projeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde başta konut projeleri olmak üzere sanayi, ticaret, sağlık, eğitim ve diğer altyapı yatırımlarının süreceğini belirtti ve yerel yönetimde şehircilik temelinde geliştirilen ilkeleri açıkladı.

şehir projeleri Haberi

şehir projeleri

Nanda Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Bahar Uzun, İstanbul'daki dikine şehirleşmeyi ele alan bir makale hazırladı. Uzun ' Dikine yükselen şehir, enine uzayan trafik demek ' dedi. İşte o makale...



Bilimkurgu filmlerindeki şehirlere benzemeye başladı İstanbul…Tasarımda ve yükseklikte birbirleriyle yarışan binalar hızla yükseldikçe, kendimizi gelecekten bir zaman diliminde gibi hissediyoruz. Gerçi yer altındaki tünellerin uzunluğu da artıyor fakat pek çok kişi bu çılgın dikine şehirleşmenin yaratacağı trafik sorununun çok da umursanmadığını düşünüyor.

Metro yapımları da bir yandan devam ediyor etmesine ama nüfus yoğunluğu artan bölgelerin sayısı da artıyor. Levent-Maslak aksında durum kontrol altında gibi görünüyor fakat Ataşehir, Beylikdüzü, Anadolu Yakası’nda D-100 karayolu hattı gibi bölgelerde de küçük bir belde nüfusu kadar insanın yaşayacağı, çalışacağı binalar yükseliyor. 1000 metrekare arsa alanında...