02 / 05 / 2024

Şehit Adem Yavuz vapuru

Şehit Adem Yavuz vapuru

İstanbullular'a 37 yıl boyunca hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz vapuru tekrar seferlere başlıyor. Ancak bu kez yolculuk değil alışveriş yaptıracak. İşte ayrıntılar...

Ümraniye Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Çamlıca 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Yeni Çamlıca, Esenkent, Esenevler, Hekimbaşı, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Merkez Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Gebze kapalı pazarlarındaki 19 dükkan kiraya veriliyor!

Gebze Belediyesi’ne ait Adem Yavuz ve Mevlana mahallelerinde yer alan kapalı pazar yerleri içindeki dükkanlar ile kiraya veriliyor.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yavuz Özel tarafından kuruldu. 

Gebze Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanıyor!

Gebze Belediyesi tarafından hayata geçirilen Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde verdiği 27 şehit ve 221 gazisiyle kahramanlık destanı yazan Keçiören’de Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve 88 farklı hizmetin açılışını yaptı.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı'na 2 milyonluk yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’nın (Tanjant Yolu) asfaltını yeniliyor. Yavuz Selim Bulvarının asfalt ömrünü tamamlayan Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki kısmının asfaltı tamamen yenileniyor.

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Metler İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enver Boyaalıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi'nde kuruldu.

Yozgat Valiliği'nden şehit ailesine ev yardımı!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'nın girişimiyle şehit polis memuru Adem Cankurtaran'ın ailesine ev alındı. Şehit polis Cankurtaran’ın eşi İtibar ve kızı 1 yaşındaki Sevil Naz Cankurtaran'ı makamında ağırlayan Yazıcı, şehit ailesiyle bir süre sohbet etti.

Proteknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proteknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan İnce tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi, Aker Sokak'ta kuruldu.

BDG Asansör Sanayi İnşaat Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BDG Asansör Sanayi İnşaat Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi, Serkan Cihan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi, Turgut Reis Caddesi'nde kuruldu.

Şehit Adem Yavuz vapuru Haberi

Şehit Adem Yavuz vapuru

İstanbullular'a 37 yıl boyunca hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz vapuru tekrar seferlere başlıyor. Ancak bu kez yolculuk değil alışveriş yaptıracak. 


Dünyanın ilk ve tek yüzen mağazası olma özelliğini taşıyacak olan Şehit Adem Yavuz vapuru artık ‘Vapur Turnesi’ olarak faaliyetlerini sürdürecek. Türkiye’nin bütün liman şehirlerini dolaşacak olan yüzen mağaza Vapur Turnesi, marka kıyafetleri uygun fiyatla tüketiciye ulaştırmak için alışveriş turneleri düzenleyecek.

Yaklaşık 2 hafta önce Beşiktaş İDO iskelesine yanaşan ve son hazırlıkları tamamlanan Vapur Turnesi’nin ilk durağı Beşiktaş İDO iskelesi olacak. Daha sonra İzmit, Bursa, Çanakkale, Yalova, Bandırma ve İzmir’in yolunu tutacak. 

Vapur Turnesi fikrini ortaya koyan ve projeyi hayata geçiren Vapur Turnesi CEO’su Hüseyin Tanrıverdi, şunları söyledi: “Bundan 2 yıl önce böyle bir fikri ortaya koyduğumuzda ciddi endişelerimiz vardı....