29 / 04 / 2024

Şehit İlhan Varank Kütüphanesi nerede

Şehit İlhan Varank Kütüphanesi nerede

Sultanbeyli Belediyesinin girişimleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açılıyor.

İstanbul'a 97 adet ücretsiz kreş müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın koltuğuna 23 Nisan dolayısıyla 15 Temmuz Gecesi İBB Binası önünde FETÖ teröristleri tarafından şehit edilen Prof. Dr. İlhan Varank’ın oğlu Yusuf Safa Varank’ı oturdu. Varank İstanbullulara ücretsiz kreş müjdesi verdi.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı!

Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Sultanbeyli Şehit İlhan Varank Kütüphanesi açılıyor!

Sultanbeyli Belediyesinin girişimleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açılıyor.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Şehit Erdi Demirer'in, babasının cemevi isteği yerine getirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Kahramanmaraş Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Mersin Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ev!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şehit aileleriyle belediye tarafından verilecek konutlar için biraraya geldi. Can, “Şehit ailelerimiz, kura sonunda hiçbir masraf etmeden, tapularını ve anahtarlarını alıp evlerine oturacaklar” dedi.

Bakan Özlü'den Düzceli şehit ailelerine ev desteği!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Silifke'deki Şehit Mehmet İlker Şahin'in ailesine ev!

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Osmaniye’deki şehit ve gazi dernekleri hizmete açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Kent Müzesi yanında Osmaniye Muharip Gaziler Derneği ve Osmaniye Şehit Polis Aileleri ve Gazileri Derneği için yapımı tamamlanan hizmet binaları 19 Eylül Gazileri Anma Günü'nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Şehit İlhan Varank Kütüphanesi nerede Haberi

Şehit İlhan Varank Kütüphanesi nerede


Sultanbeyli Belediyesinin girişimleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açılış için gün sayıyor.


Sultanbeyli yakın zamanda bir kütüphaneye daha kavuşacak. Mehmet Akif Mahallesi, Kadıköy Sokak (Sultanbeyli Belediyesi Ek Hizmet Binası Altı) üzerinde yapımı devam eden Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesi açılış için gün sayıyor.


17 Bin Kitap


500 metrekare alana kurulan kütüphane de 17 bin kitap bulunuyor. Anaokulu, çocuk ve yetişkin bölümleri yer alan kütüphanede 5 bine yakın çocuk kitabı yer alırken, anaokulu öğrencileri içinde masal okuma saatleri düzenlenecek. Veliler çocuklarıyla birlikte bu aktiviteye katılabilecekler.


Üye Sistemi Olacak


Kütüphane üye sistemiyle de çalışacak. Üye olanlar 1 ay süreyle kütüphaneden ödünç kitap alabilecekler. 120 kişinin aynı anda kitap okuyabileceği kütüphane açılış için gün sayıyor. 



Sultanbeyli...