10 / 05 / 2024

Şehit Pamir Caddesi nerede

Şehit Pamir Caddesi nerede

İskenderun'da Şehit Pamir Caddesi'nin arkasındaki eski otopark alanı boşaltılıp meydana dönüştürülecek İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde yeni düzenlemeler yaparak vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

Karşıyaka Şehit Cengiz Topel'de dükkanlar boşaldı!

Karşıyaka’daki tramvay inşaatı dolayısıyla Şehit Cengiz Topel Caddesi’nin trafiğe kapatılmasının yol açtığı kriz büyüyor. İşleri bozulan esnaf belediyenin kendilerine cevap bile vermediğini söylüyor.

Tekirdağ Şehit Osman Caddesi yenileniyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi Şehit Osman Caddesinde devam eden kilit taş yapım çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kocaeli Şehit Polis Serdar Gökbayrak Okulu Eylül'de açılacak!

Kocaeli Derince Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'nde yeni yaptırılan İmam Hatip Ortaokuluna Şehit Polis Serdar Gökbayrak isimi verildi. Mahallede ilk İmam Hatip Ortaokulu olan okul Eylül'de hizmete açılacak.

Harkan Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harkan Emlak Ticaret Limited Şirketi, Khalıd Abdullah M Alharkan tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'ndeki kaldırım düzenlemesine itiraz!

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'nde kaldırımların inşası süren Konak Tramvayı hattına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeye itiraz eden esnaf, mahkeme tarafından haklı bulundu.

Alhaliç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhaliç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız Alawaıss tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Şişli, Şehit Erdem Caddesi, Can Baş Sokak Nasip Apartmanı'nda kuruldu.

İskenderun Belediyesi'nden alternatif yol!

Şehrin yeniden inşası için çalışmalarını aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi ekipleri Ziya Gökalp ve Mithat paşa Caddelerinden birbirine bağlantılı olarak Şehit Pamir caddesine çıkışı sağlayan yeni bir yol daha açtı.

Bandırma Şehit Cem Caddesi yenilendi!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi Şehit Cem Caddesinde Asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Şehit Pamir Meydan Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi’nin bu yöndeki gayretli ve titiz çalışmaları sayesinde vatandaşların oturup dinlenebileceği bir park kazandırılırken, ayrıca kent merkezi estetik açıdan da güzel bir görünüme kavuşuyor.

İskendurun'da kaldırım taşı çalışmaları sürüyor!

İskenderun Belediyesi'nin Şehit Pamir ve Ulucami caddelerini kapsayan yeni kaldırım taşı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Sea Travel Turizm Seyahat Limited Şirketi Taksim Şubesi, Azadeh Rezazade Dochı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi Şehit Muhtar Caddesi'nde açıldı.

İskenderun'da eski otopark alanı meydana dönüştürülecek!

İskenderun'da Şehit Pamir Caddesi'nin arkasındaki eski otopark alanı boşaltılıp meydana dönüştürülecek İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde yeni düzenlemeler yaparak vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

İskenderun'a yeni meydan inşa ediliyor!

İskenderun Belediyesi vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran hizmetleri gerçekleştiriyor. Şehit Pamir Caddesi arkasında yer alan eski otopark olarak kullanılan alan boşaltılarak İskenderun halkının kullanımına meydan olarak açılacak

Şehit Pamir Caddesi nerede Haberi

Şehit Pamir Caddesi nerede

Şehit Pamir Caddesi arkasında bulunan eski otopark olarak kullanılan alan boşaltılarak İskenderun halkının kullanımına meydan olarak açılacak. Ekipler alan üzerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Seyfi Dingil, "Halkımızın hayatını kolaylaştıracak yeni yaşam alanları oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Şehir yeni bir meydana kavuşacak" dedi. İskenderun halkına çok güzel bir meydan oluşturacaklarını ifade eden Seyfi Dingil, "Şehir merkezinde yeşil alanlara ihtiyacımız var. Halkımızın daha rahat ulaşım sağlaması ve çocuklarımızın huzurlu ortamlarda bulunmaları için gayret gösteriyoruz. Bu alan yıllarca işkence alanı gibiydi. Şimdi burada yeni düzenlemeler yaparak alanı genişletiyoruz" şeklinde konuştu. 


Sabah...