18 / 05 / 2024

Şehit Pilot Yasin Atalay

Şehit Pilot Yasin Atalay

Hendek Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı. Yapılan meclis toplantısında, belediyenin faaliyet raporu onaylandı. On maddelik gündemin ilk maddesinde belediye meclisi encümeni seçimi yapıldı.

Aldığı evin borcunu ödemek için çalışırken şehit oldu!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Yasin Sağır'ın Diyarbakır'dan, aldığı evin borcunu ödemek amacıyla Şırnak'a çalışmaya gittiği öğrenildi.

Niğde'de Şehit Halisdemir adına 8 bin metrekarelik park yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir anısına Niğde'de 8 bin metrekare park ile anıt yaptırmak için çalışmalara başladı.

Şehit Halil Kantarcı'nın hayali yetimhanenin temeli bayramda atılacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Çengelköy'de şehit olan Halil Kantarcı'nın adına Sri Lanka'da inşa edilecek yetimhane için 15 gün önce başlatılan kampanya, Diyarbakır'dan bir hayırseverin 45 bin liralık yardımıyla tamamlandı

Ali Ağaoğlu şehit ailelerine 250 ev yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu 15 Temmuz darbe girişimi direnişinde şehit düşenlerin aileleri için ev yapmak istediğini söyledi.

Demir İnşaat'tan şehit ailelerine özel kampanya!

Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık geçmişe sahip Demir İnşaat, 15 Temmuz şehit ailelerine özel şimdiye kadar yapılmamış, eşsiz bir kampanyaya imza atıyor.

Ankara Altındağ'daki şehit ailelerine ev müjdesi!

Altındağ’da ihanet gecesinde demokrasiye sahip çıkmak isterken 9 kişinin şehit düştüğünü, 80 kişinin de yaralandığını belirten Başkan Tiryaki “Şehit düşen Altındağlı kardeşlerimizin ailelerine birer ev vereceğiz” dedi

Şehit yakınlarına 94 bin liralık faizsiz konut kredisi verilecek!

FETÖ darbe girişimine karşı mücadelede şehit düşenlerin yakınları ile gazi olanlara en düşük 3 bin 203 lira aylık bağlanacak ve 94 bin liralık faizsiz konut kredisi sağlanacak.

Mimar Ahmet Vefik Alp'den Şehit ve Gaziler için Anıtköy projesi!

Y Müh Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, bugünkü yazısında Şehit ve Gazileri için Anıtköy projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Alp, proje için yaşayan bir yerleşke olacağını belirtti.

Kocaeli Şehit Polis Serdar Gökbayrak Okulu Eylül'de açılacak!

Kocaeli Derince Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi'nde yeni yaptırılan İmam Hatip Ortaokuluna Şehit Polis Serdar Gökbayrak isimi verildi. Mahallede ilk İmam Hatip Ortaokulu olan okul Eylül'de hizmete açılacak.

Sivil toplum kuruluşlarından şehit ailelerine TOKİ evi talebi!

Türkiye’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Alınan bilgilere göre, görüşmede şehit ailelerine TOKİ tarafından ev verilmesi konusu da gündeme geldi.

Şehit Ömer Halisdemir'in ev hayali gerçekleşecek!

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığındaki görevi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilmesiyle gündeme gelen Astsubay Ömer Halisdemir'in çok sevdiği memleketi Niğde'de yaptırmayı istediği ev hayali gerçekleştirilecek.

Atila Sertel'den İzmir'deki şehit ailesi için ev sözü!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, bayramda ziyaret ettiği ve durumundan çok etkilendiği şehit ailesi için İçişleri Bakanı Elkan Ala'dan ev sözü istedi.

Şehit Bilal Batırır'ın ailesine hibe edilen ev için para mı istendi?

Uzman Çavuş Bilal Batırır, 16 yıl önce Mardin'de girdiği çatışmada şehit düştü. Devlet, şehidin ailesine bir ev hibe etti. TOKİ, yıllar sonra 55 bin liralık hesap çıkardı. İtiraz üzerine rakamı 21 bin liraya indirdi…

Şehit Pilot Yasin Atalay Haberi

Şehit Pilot Yasin Atalay


Hendek Belediye Meclisi toplandı. On maddelik gündemin ilk maddesinde belediye meclisi encümeni seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerde Hilal Uludağ Yıldırım, Mehmet Akyüzlü encümene seçildi. Belediye meclisi imar komisyonuna Hasan Altııntaş, Adem Sefa, Cengiz Şişman, plan ve bütçe komisyonuna İsmail Hakkı Albayrak, Hasan Şahin ve Hüdavcrdi Bahadır, Hukuk Komisyonuna Bilal Barutçu, Mustafa Hekim ve Ahmet Ay seçildi. 


DİĞER MADDELER


 Gündemde bulunan diğer maddelerde de, Şehit Pilot Yasin Atalay'ın isminin Çamlıca Mahallesin'de bir caddeye verilmesi hususunda komisyon kararının karara bağlanması maddesi oy birliği ile kabul edildi. Çamlıca Mahallcsfnde yapımı devam eden okul inşaatının işletme yetkisinin Büyükşehir Belediyesine devri, ve diğer konular oy birliği ile kabul edildi. Son olarak da Belediye başkaıunın 2014 yılı faaliyet raporlarının görüşülmesine geçildi. 


FAALİYET RAPORU 


Faaliyet raporunun görüşülmesinde, Belediye Meclis Vekili Sevda...