03 / 05 / 2024

Hendek Belediyesi faaliyet raporu onaylandı!

Hendek Belediyesi faaliyet raporu onaylandı!

Hendek Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı. Yapılan meclis toplantısında, belediyenin faaliyet raporu onaylandı. On maddelik gündemin ilk maddesinde belediye meclisi encümeni seçimi yapıldı.




Hendek Belediye Meclisi toplandı. On maddelik gündemin ilk maddesinde belediye meclisi encümeni seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerde Hilal Uludağ Yıldırım, Mehmet Akyüzlü encümene seçildi. Belediye meclisi imar komisyonuna Hasan Altııntaş, Adem Sefa, Cengiz Şişman, plan ve bütçe komisyonuna İsmail Hakkı Albayrak, Hasan Şahin ve Hüdavcrdi Bahadır, Hukuk Komisyonuna Bilal Barutçu, Mustafa Hekim ve Ahmet Ay seçildi. 


DİĞER MADDELER


 Gündemde bulunan diğer maddelerde de, Şehit Pilot Yasin Atalay'ın isminin Çamlıca Mahallesin'de bir caddeye verilmesi hususunda komisyon kararının karara bağlanması maddesi oy birliği ile kabul edildi. Çamlıca Mahallcsfnde yapımı devam eden okul inşaatının işletme yetkisinin Büyükşehir Belediyesine devri, ve diğer konular oy birliği ile kabul edildi. Son olarak da Belediye başkaıunın 2014 yılı faaliyet raporlarının görüşülmesine geçildi. 


FAALİYET RAPORU 


Faaliyet raporunun görüşülmesinde, Belediye Meclis Vekili Sevda Salihoğlu meclise başkanlık etti. Meclis üyeleri 2014 yılı Belediye Faaliyet Raporunu görüşerek oy çokluğu ile kabul etti. Hendek Belediyesinin 2014 faaliyet raporıuıun kabul edilmesinin ardından Meclis Başkanı İrfan Püsküllü meclise teşekkür etti. 

Püsküllü konuşması ıuıı devamında belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 



Yeni Haber (Adapazarı)



Geri Dön