28 / 04 / 2024

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesinin altyapı sorunları nedeniyle kalan kısmındaki yol çalışmalarını tamamlıyor.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Elazığ Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamada, projesi hazır olan Şehit Fethi Sekin Külliyesi için ihale yapılacağını, inşa çalışmalarının 2021 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını belirtti.

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

TOKİ'den Malatya ve Adıyaman'a okul müjdesi!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi(Şehit Yüzbaşı Hakkı AKYÜZ Ortaokulu) 1 Adet, Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi(Barbaros İlkokulu) 1 Adet ve Adıyaman İli Merkez İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Eğitim Yapısı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2020'de saat 11:00'de yapılacak.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Point İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yüzbaşıoğlu Otomotiv Mamülleri, Adem Ceylan Lojistik Kiralama Taahhüt, Evranos Yapı Sanayi Ticaret ve Serhatlı Triko Konfeksiyon Sanayi ortaklığında Çekmeköy’de 11 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Müzesi bu yıl açılacak!

Niğde Bor'da inşaatı devam eden "Şehit Ömer Halisdemir Müzesi"nin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Çekmeköy Şehit Vefa Karakurdu Anaokulu açıldı!

Geçtiğimiz aylarda yaşanan hain bir terör saldırısında hayatını kaybeden Çekmeköylü Şehit Vefa Karakurdu’nun adı Çekmeköy'ün Koçullu Mahallesi’nde açılan anaokulunda yaşayacak.

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi Haberi

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesinin altyapı sorunları nedeniyle kalan kısmındaki yol çalışmalarını tamamlıyor. 



Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, değişken yol genişliğine sahip caddenin altyapı çalışmaları kapsamında dar olan kısmına 104 metre uzunluğunda betonarme istinat duvarı yapıldığını, yayalar için banket genişliğinin 3 metreye ve yol şerit genişliğinin ise 14 metreye çıkarıldığını söylediler. Tamamlanan altyapı çalışmalarından sonra caddenin, bitümlü sıcak karışım aşınma tabakası kaplama çalışmalarına...