03 / 05 / 2024

Şehitkamil Belediye arsası

Şehitkamil Belediye arsası

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil İlçesi'nde bulunan 7 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 64 milyon 926 bin 382 TL olarak belirlendi. 

Şehitkamil Belediyesi'nden 8.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Şehitkâmil ilçesi Güvenevler, Beylerbeyi, Taşlıca ve Umut Mahallesi'nde bulunan 8 arsayı 8 milyon 163 bin 639 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 5 Aralık 2018 günü gerçekleşecek.

Tekirdağ'da 30 adet belediye arsası satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesi'nde yer alan 30 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'deki arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte arsa satışı ile ilgili merak edilenler... 

Belediye KDV'den muaf 3 konut arsası satacak! 

Erzurum İli Palandöken Belediye Başkanlığı, Palandöken'de yer alan 3 adet konut arsasını satışa çıkardı.

Şehitkamil Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 215 milyon TL'ye!

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Münüfpaşa Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapılması işi ihale ediyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den yüzde 30 indirimli sıfır ev fırsatı! İl il başvurular başlıyor

TOKİ 81 ilde indirimli konut projeleri için düğmeye bastı. TOKİ, yapacağı konut projeleri için büyükşehir belediyeleri ile temasa geçmeye başladı. İlk olarak Adana'nın Yüreğir ilçesinde belediye arsası 1 TL iz bedeli ile TOKİ Başkanlığına devredildi.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te 26.1 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Aydınlar ve Karacaoğlan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 107 bin 350 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Şehitkamil Çıksorut Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 55 bin 500 metrekare büyüklüğünde 6 mahalleye hitap edecek Çıksorut Millet Bahçesi'nin kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi'nden 9.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Mülkiyeti Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan 2 adet gayrimenkul toplamda 9 milyon 782 bin 140 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 10.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan 3 adet arsa toplamda 10 milyon 548 bin 847 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Şehitkamil Belediye arsası Haberi

Şehitkamil Belediye arsası

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil İlçesi'nde bulunan 7 arsayı 64 milyon 926 bin 382 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 28 Nisan 2021 günü gerçekleşecek. 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Şehitkamil İlçesi; Aşağıda Mahalle, Ada, Parsel, Yüz ölçümü, İmar Durumu, metrekare rayiç bedeli, muhammen bedeli ve geçici teminatı belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesi (a) fıkrası gereğince Kapalı teklif usulü artırma suretiyle 28/04/2021 Çarşamba günü aşağıdaki tabloda belirtilen saatlerde Belediyemiz Atatürk Kültür ve Spor Merkezi (İpekyolu üzeri) Meclis Salonunda yapılacak ihale ile ayrı ayrı Satışı yapılacaktır.

İhaleye iştirak edecek istekliler ihale şartnamesini 100,00 TL karşılığında Belediyemiz İhale servisinden temin edebilirler. Belediyemizce yapılacak ihaleye katılacak olan isteklilerin aşağıdaki belgeleri sunmaları gerekmektedir;

A) Gerçek kişi ise;
a) Türkiye’de Kanuni...