21 / 05 / 2024

Şehitkamil Belediyesi çevre temizlik vergisi

Şehitkamil Belediyesi çevre temizlik vergisi

Şehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemelerin 31 Mayıs mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabileceği belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Şehitkamil 29 Ekim Sosyal Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Şişli Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü uyarmış!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'yle ilgili olarak açıklama yapan Şişli Belediyesi yetkilileri, 1 Mart tarihinde yağmur nedeniyle meydana gelen toprak kayması konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nü yazılı olarak uyardıklarını belirtti.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Değirmiçem Mahallesine yapılan içerisinde 1 bay, 1 bayan taziye evinin yer aldığı sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlandı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Şehitkamil Belediyesi'ne ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 433 bin 186 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Şehitkamil Belediyesi'nde her mahalleye sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

Şehitkamil Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden sosyal tesisin kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinin temelini attı!

Şehitkamil Belediyesi, Acaroba ve Serintepe mahallelerinde yapacağı sosyal tesislerin temelini attı. Temeli atılan sosyal tesisler, kısa sürede tamamlanacak.

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapımı devam eden Gazi Sosyal Tesisi inşaatını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, tesisin Ağustos ayı içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Gaziantep Şehitkamil'e üç yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi, 3 farklı mahallede aynı anda sosyal tesis inşaatı için çalışmalara başladı.

Gaziantep Şehitkamil'de 14.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Şehirgösteren Mahallesi'nde bulunan arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Şehitkamil Belediyesi çevre temizlik vergisi Haberi

Şehitkamil Belediyesi çevre temizlik vergisi

Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2015 Pazar günü mesai bitimine kadar sona eriyor. Şehitkamil Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada vatandaşlar, vergilerin zamanında ödenmesi konusunda uyarıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların vergisini tüm teknolojik imkanları kullanarak tahsil ettiklerini söyledi. Veznelerde sıra oluşmaması için bazı tedbirler aldıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Mükellefler vergilerini belediyedeki veznemizden nakit ve kredi kartıyla, Tapu Kadastro Müdürlüğündeki ek veznemizden ise nakit olarak yatırabileceklerdir. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için Şehitkamil Belediyesi Gelir İdaresi Müdürlüğü’nde 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günüde mesai yapılacak. Ayrıca çeşitli nedenlerle belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız içinde gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Belediyemize gelemeyen mükelleflerimiz, 31 Mayıs 2015 Pazar günü mesai bitimine kadar, Vakıfbank Iban No: TR 380001500158007293599881 nolu hesaba, Posta...