03 / 05 / 2024

şehitkamil belediyesi imar çalışmaları

şehitkamil belediyesi imar çalışmaları

Şehitkamil Belediyesi, Türkiye’de ilk defa 7 milyon 500 bin metrekarelik alanda aynı anda hem imar uygulaması hem de altyapı çalışması yapan ilk belediye oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

Beşiktaş Belediyesi'nden imar barışı hatırlatması!

Beşiktaş Belediyesi imar barışı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. İmar barışında hedef vatandaşların devletle ihtilaflı durumunu ortadan kaldırmak, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı olan yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırmak.

şehitkamil belediyesi imar çalışmaları Haberi

şehitkamil belediyesi imar çalışmaları

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “İbrahimli 2 bölgesine uygulanan çalışma, Türkiye’ye örnek teşkil edecek. Çok nitelikli bir alan Gazianteplilerin hizmetine sunulmuş olacak” dedi.


Şehitkamil Belediyesi, Türkiye’de bir ilki daha hayata geçirdi. Şehitkamil Belediyesi, Türkiye’de ilk defa 7 milyon 500 bin metrekarelik alanda aynı anda hem imar uygulaması hem de altyapı çalışması yapan ilk belediye olma ünvanını kazandı. İbrahimli 2 bölgesinde uygulanan projenin Türkiye’deki emsallerinden farklı olacağına vurgu yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “İbrahimli 2 bölgesinde 7 milyon 500 bin metrekare bir alanda aynı anda hem imar uygulamasının hem de altyapı çalışmalarının yapılıyor olması Türkiye’de bir ilk. İbrahimli 2 projesi, Gaziantep’in ufkunu açacak, vizyonunu genişletecek” diye konuştu.


İbrahimli 2 bölgesinde farklı ayrıntılara dikkat ettiklerini dile getiren Fadıloğlu, mahalle kültürünü yaşatmak istediklerini kaydetti. Fadıloğlu,...