02 / 05 / 2024

Şehitkamil Belediyesi yol

Şehitkamil Belediyesi yol

Şehitkamil Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen kırsal bölgelere yol yol iyileştirme çalışmaları ile birlikte 124 kilometre arazi yolu açtı. Açılan yollarla birlikte 16 mahallenin birbirine bağlantısı sağlandı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinin temelini attı!

Şehitkamil Belediyesi, Acaroba ve Serintepe mahallelerinde yapacağı sosyal tesislerin temelini attı. Temeli atılan sosyal tesisler, kısa sürede tamamlanacak.

Şehitkamil Belediyesi'nden vatandaşlara emlak vergisi uyarısı!

Şehitkamil Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri için vatandaşlara uyarıda bulundu.

Şehitkamil Belediyesi'nin yıkım ekipleri iş başında!

Şehitkamil Belediyesi yıkım ekipleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırılan bir binanın alt 2 katını yıktı.

Gaziantep Şehitkamil'de asfaltsız yol kalmayacak!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve alt yapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Asfaltlama çalışmalarıyla birlikte Seyrantepe Mahallesinde asfaltsız yol kalmayacak.

Şehitkamil Suboğazı Sosyal Tesisi tamamlandı!

Şehitkamil Belediyesi, Suboğazı Mahallesi’nde yapımına başladığı sosyal tesisi tamamladı. Kırsal alanda yaşanan taziye yeri sıkıntısını çözmek amacıyla kısa sürede yapılan Suboğazı Sosyal Tesisi, mahallelinin yüzünü güldürdü.

Kocasinan Belediyesi yol yatırımlarını iki katına çıkaracak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehitkamil Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Fıstıklık Mahallesinde yapımı başlatılan ticaret merkezinin inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Mahalle halkı, tüm ihtiyaçlarını yakın zamanda tamamlanması planlanan ticaret merkezinden karşılayabilecek.

TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 konut!

Şehitkamil Belediyesi Beykent Mahallesi’nde TOKİ ile 800 konut için start verdi. Kentsel dönüşümde kat karşılığı vatandaşa tekrardan kat veren Şehitkamil Belediyesi’ne meclis üyelerinden de tam not geldi.

Şehitkamil Mimari Fikir Projesi Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılacak olan Sanat Merkezi’nin projesi için düzenlenen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’nda dereceye giren mimarlara ödülleri verildi.

Gaziantepli emlakçılar imara açılan bölgeleri gezdi!

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mehmet Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde imara açılan bölgelerde, yol açma ve alt yapı çalışmalarını inceledi.

Şehitkamil Belediyesi yol Haberi

Şehitkamil Belediyesi yol


Şehitkamil Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen kırsal bölgelere yol yol iyileştirme çalışmaları ile birlikte 124 kilometre arazi yolu açtı. Açılan yollarla birlikte 16 mahallenin birbirine bağlantısı sağlandı. Açılan arazi yollarıyla birlikte vatandaşlar, arazilerine rahatlıkla ulaşım sağlıyor.



KIRSAL ALANLAR MODERNLEŞTİRİLİYOR


Büyükşehir yasasıyla birlikte hizmet ağı genişleyen Şehitkamil Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki mahalle olan köylere en kaliteli hizmeti ulaştırıyor. Mahalle sakinlerinin sıkıntı yaşadığı arazi yolları üzerinde çalışmalar yapan Şehitkamil Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, 124 kilometre arazi yolu açarken, açılan arazi yollarına 165 ton mıcır döktü. Şehitkamil Belediyesi’nin açmış olduğu arazi yollarıyla Tokdemir, Beyreli, Acaroba, Aktoprak, Atalar, Battal, Bayatlı, Bedirköy, Beyreli, Bozobası, Büyükpınar, Cerit Yeniyapan, Dımışkılı, Durnalık, Eski Şarkaya ve Yamaçoba Mahallesi olmak üzere toplam 16 mahalle birbirine bağladı.



GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMİYOR


Yapılan çalışmalardan memnun...