06 / 07 / 2024

şehitkamil beykent uydukent konutları

şehitkamil beykent uydukent konutları

Şehitkamil ilçesinde farklı projelere imza atarak adından söz ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Beykent bölgesinde hayata geçireceği ‘Uydukent’ projesiyle Şehitkamil'de yeni yaşam alanları oluşturacak...

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Şehitkamil Beykent TOKİ'de teslimler başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. Etap 568 Konut Projesinde yer alan 290 konut için teslim dönemi başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi sözleşme işlemleri!

Engelli Vatandaşlara satılan Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 TOKİ konutu için sözleşme dönemi bugün bitiyor..

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kura sonuçları 2017!

Engelli vatandaşlara sunulan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 konut için kura bugün çekiliyor..

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kurası 2017!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap Projesi için kura çekilişi 12 Haziran'da yapılacak..

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuru tarihleri!

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesindeki 28 adet konut En az yüzde 40 Engelli Vatandaşlara satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent 1. Etap konut teslimleri!

Gaziantep Şehitkamil Beykent 1. Etap'ta yer alan 568 adet konutun son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

Şehitkamil Beykent 2 Sosyal Tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi'nin Beykent Mahallesi'nde hayata geçirdiği sosyal tesis tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.

TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 konut!

Şehitkamil Belediyesi Beykent Mahallesi’nde TOKİ ile 800 konut için start verdi. Kentsel dönüşümde kat karşılığı vatandaşa tekrardan kat veren Şehitkamil Belediyesi’ne meclis üyelerinden de tam not geldi.

Gaziantep Şehitkamil'de yeni açılan yollar asfaltlanıyor!

Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesi’nde yeni açılan yolların alt yapısının tamamlanmasıyla birlikte asfalt çalışmasına başlanıldı.

şehitkamil beykent uydukent konutları Haberi

şehitkamil beykent uydukent konutları


Şehitkamil ilçesinde farklı projelere imza atarak adından söz ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Beykent bölgesinde hayata geçireceği ‘Uydukent’ projesiyle Şehitkamil'de yeni yaşam alanları oluşturacak. Şehitkamil ilçesine 20 Bin yeni konutun yapılacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Uydu kentler oluşturarak, şehir içindeki sıkışıklığı azaltmak ve insanları çalıştığı yerlere yakın çevrelere taşımak istiyoruz” dedi.


Şehitkamil ilçesinin organize sanayi bölgesi, askeriye ve sanayi sitesiyle çevrili olduğu ve büyüme açısından zorluk çektiklerini belirten, Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Yeni konut alanı bulmakta zorlanıyoruz. Beykent ve Bedirkent yakınlarında oluşturacağımız ‘Uydukentler’ ile hedefimiz yeni yaşam alanları oluşturmak. Şehitkamil ilçesi göçlerle gelen hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda olduğu için şehir merkezi artık bu gücü kaldıramıyor. Şehitkamil ilçe arazileri, organize...