27 / 04 / 2024

şehitkamil fidan dikimi nerede

şehitkamil fidan dikimi nerede

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bi Dünya Yeşil Projesi’yle 10 bin fidan toprakla buluştu. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Bizden sonraki nesile daha güzel bir yaşama ortamı sağlamak için bugün bu fidanları dikiyoruz.” dedi....

15 Temmuz çınarları Zermeram'da büyüyecek!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı’nın Zermeram projesinde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 249 vatan evladının anısına çınar fidanı dikimi yapıldı.

Ediz İnşaat İshaliye'de bin adet fidan dikti!

Gaziantep inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Ediz İnşaat, örnek bir davranış sergileyerek islahiye ilçesinde bulunan ağaçlandırma alanına bin adet fidan dikimi gerçekleştirerek doğaya katkıda bulundu.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Meram'da 2015 yılında 27 park yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2015 yılında ilçenin geleceğinin planlanması, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel hizmetlerle birlikte park ve çocuk oyun alanı, fidan dikimi ve diğer yeşil alan çalışmalarında da önemli hizmetlere imza attı.

Kocaeli'de çevre ve sahil düzenlemeleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, kent genelinde çevre düzenlemeleri, parklara spor ve çocuk oyun grupları kurulması, mesire alanı yapılması ve fidan dikimi gibi birçok konuda hizmet üretti.

Atakum'da yeşil adıma 800 destek!

Yeni yapılacak binalara fidan dikme zorunluluğu getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Kısa sürede 800 fidan dikimi için talep aldık. Fidanlar yakında toprakla buluşacak Rakam her geçen gün artacak'' dedi.

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

Hep İstanbul'da ev alana dikili ağaç hediye!

Tekten Emlak Geliştirme, İstanbul'daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. HEP İstanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek...

HEP İstanbul’dan ev alanın üç dikili ağacı olacak!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık’a üçer adet fidan dikilecek.

Şehitkamil'den vatandaşlara ev desteği!

Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu üzerinde kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların mağdur olmamaları için Seyrantepe konutlarıyla destek çıktı. Seyrantepe konutlarından daire alan vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Gaziantep Şehitkamil Gazikent Konutları!

Gaziantep Şehitkamil Gazikent Konutları daire fiyatları 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Şehitkamil Belediyesi 327 proje ile yeniliklere imza attı!

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı her çalışmayla büyük beğeni toplarken, Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde 5 yılda 327 projeyi tamamlayarak, birçok ilk ve yenilikle büyük başarılara imza attı.

Yol kenarına 9,5 milyon fidan dikildi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), karayolları kenarı ağaçlandırma eylem planı kapsamında toplam 9 milyon 310 bin fidanı toprakla buluşturdu.

şehitkamil fidan dikimi nerede Haberi

şehitkamil fidan dikimi nerede

Günbulur mevkiinde düzenlenen törende konuşan Fadıloğlu, “Şu ana kadar yapmış olduğumuz ağaçlandırma çalışmalarında, iki yıl boyunca bu ağaçların can suyunu vererek, doğal ortama adaptasyonunu sağlamaya gayret gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte artık doğal ortamda ağaçlar kendi köklerini saldıktan sonra Allah’a şükür gelişiyorlar. Gaziantep yeşil noktasında çok yoksul illerden bir tanesi. Şu anda Gaziantep’te bulunan ormanların tamamı daha sonradan dikilen ormanlardan meydana gelmektedir. Burç ormanları da Gazikent’in arkasında bulunan ormanlarda bizim şu anda kullandığımız Dülük Tabiat Ormanı da hep sonradan ekilen ormanlardır. Bizden önceki nesiller bugün bizim için bunları yapmışsa, bizlerin de sorumluluk çerçevesinde bizden sonraki nesillere bu kaynakları aktarmamız gerekiyor.” diye konuştu. 


Gaziantep Vali Yardımcısı Beyazıt Bestami Alkan da Şehitkamil Belediyesi’nin yapmış olduğu ‘Bi Dünya Yeşil Projesi'ni olumlu bulduğunu belirterek, “Şehitkamil...