06 / 05 / 2024

Şehitkamil gayrimenkul ihalesi

Şehitkamil gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 644 bin 580 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 28 Şubat 2019 olarak belirlendi.

Şehitkamil'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, İncilipınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 15 milyon 698 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesi geliyor! Tarih belli oldu! 

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Gaziantep projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinin ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 25 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Burak Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 983 bin 112 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 11 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Umut Mahallesi, 2296 ada 2 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 11 milyon 56 bin 255 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 9.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil Alparslan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 260 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şehitkamil gayrimenkul ihalesi Haberi

Şehitkamil gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için  12 milyon 644 bin 580 TL bedel isteniyor. 

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Mülkiyeti Genel Müdürlüğümüze ait aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar GASKİ Genel Müdürlüğü Taşınır Taşınmaz Kaynak ve Hakların Değerlendirilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde, Açık İhale usulü ile peşin veya taksit bedelle mülkiyet satışı yapılacaktır.

İhale 28/02/2019 tarihinde İncilipınar Mah. Kıbrıs Cd Eruslu İş Merkezi No: 1/A Şehitkamil/GAZİANTEP adresinde yer alan GASKİ Genel Müdürlüğü Ticaret İşleri Daire Başkanlığı ihale salonunda toplanacak ihale komisyonu tarafından yapılacaktır.

İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde, İncilipınar Mah. Kıbrıs Cd Eruslu İş Merkezi No:1/A Şehitkamil/GAZİANTEP adresinde yer alan...