11 / 05 / 2024

Şehitkamil imar tadilatları

Şehitkamil imar tadilatları

Şehitkamil belediyesi meclis toplantısında Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bir yılda 128 imar tadilatı yapıldığının ve bu tadilatlarının çok olduğuna dikkat çekilmesi üzerine araştırma yaptığını söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Gaziantep'te imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşları imar barışı konusunda uyardı. 

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Mehmet Özhaseki: İmar planı tadilatları zorlaştırılacak!

İmar konusunda bazı açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, İmar Kanunu'nda yeni çalışmaları olduğunu ifade etti. Özhaseki, imar planı tadilatlarının zorlaştırılacağını söyledi.

İBB Tuzla'da 2 imar planı değişikliğini askıya çıkardı!

Tuzla'da E-5 ile Demiryolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin ve Orhanlı Sanayi Bölgesine ait dere İşletme bandlarının revize edilmesine ilişkin imar planı tadilatları askıya çıktı..

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin Mart toplantısında imar konuşuldu!

Şehitkamil Meclisi Mart Ayı 2. birleşim toplantısı yapıldı. Şahinbey Meclis Başkanı Fadıloğlu başkanlığında yapılan toplantıda gündemde yer alan 8 madde görüşüldü.

Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Şehitkamil'in Pancarlı Mahallesindeki imar planı değişikliği yapıldı ve 1976 yılından bu yana süregelen sorun da böylelikle çözüme kavuşturulmuş oldu

Şehitkamil'in tüm mahallelerine sosyal tesis geliyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şehitkamil yatırımları artarak sürecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şehitkamil imar ve sosyal tesis yapımında 2016'da fark yarattı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İmar planı rantını kamu alacak!

Bakan Özhaseki, imar planı tadilatlarında ortaya çıkan rantı kamunun alacağını belirterek “Bunu belediye meclisleri hesaplasın. Belediyeye resmi olarak yatırsınlar” dedi. Milliyet Gazetesi Köşe yazarı Abdullah Karakuş bugünkü köşesinde 'Tadilatın rantını kamu alacak' konusuna değindi.

Şehitkamil imar tadilatları Haberi

Şehitkamil imar tadilatları


Şehitkamil belediyesi meclis toplantısının ikinci oturumunda belediyelerdeki imar tadilatları gündeme geldi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu;"Bir yılda 128 imar tadilatı yapılmış.Bunların hiçbiri de kişiye özel yapılmadı."dedi. 


Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kent konseyi toplantısında da gündeme gelen belediyelerin imar tadilatlarının çok olduğuna dikkat çekilmesi üzerine araştırma yaptığını söyledi. 


Gaziantep...