28 / 04 / 2024

Şehitkamil kamulaştırma çalışmaları

Şehitkamil kamulaştırma çalışmaları

Şehitkamil Belediyesi Karşıyaka Mahallesi İpekyolu güzergahında kalan bölümlerinde kentsel dönüşüme kavuşturulan alanlarda yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Gaziantep Şehitkamil'de ev sahiplerinden kamulaştırma tepkisi!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 2012'de “kentsel dönüşüm alanı” ilan edilen Eydibaba Mahallesi’nde kendilerine konut verilmemesi sebebiyle evini satmayan 18 ev sahibine karşı kamulaştırma kararı alındı. 

Gaziantep Nizip ve Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Nizip ve Şehitkamil ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Nizip ve Şehitkamil için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31522 sayılı Resmi Gazete'

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Özgürlük ve Zeytinli Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Gaziantep Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Şehitkamil kamulaştırma çalışmaları Haberi

Şehitkamil kamulaştırma çalışmaları


Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde olduğu gibi Karşıyaka Mahallesi İpekyolu güzergahında kalan bölümlerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlattı. Kamulaştırma ile alınan binalar ve arsalardaki eski evler bir bir yıkılıyor. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen bölgede kamulaştırılan bina ve evler, çevresindeki binalara zarar verilmeden yıkılıyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da yıkım çalışmalarının yürütüldüğü bölgelerde inceleme yaparak, çalışmaları yakından takip etti.



800 KONUT DAHA KAMULAŞTIRILACAK


Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kamulaştırmayı kabul edenlere hem kamulaştırma parasının ödendiğini hem de TOKİ’den daire fırsatı sunulduğunu kaydetti. Hiçbir ev sahibi ile mahkemelik olmadıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, kentsel dönüşüme destek verenler için Seyrantepe Mahallesi’nde bin 800 konut inşa edildiğini hatırlattı. Kamulaştırılacak 800 evin kaldığını belirten Fadıloğlu, uzlaşmanın sağlanması planlanan ev sahipleri için Beylerbeyi Mahallesi’nde 800 konut yapımı çalışmalarına başlandığını...