16 / 05 / 2024

Şehitkamil Konutları modern

Şehitkamil Konutları modern

Vatandaşlarını düşünen ve sosyal belediyecilik anlayışı içinde hareket eden Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı konutlarla dar gelirli vatandaşlara umut oluyor. Şehitkamilliler, modern konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Resim Modern Konutları fiyat bilgisi 2018!

Resim Modern Konutları fiyat bilgisi 2018 güncel liste kapsamında projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yüzde 11 indirim imkanı sunulan Resim Modern projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı!

Kocaeli’nin yükselen trendi Başiskele Yuvacık’ta doğa ile iç içe panoramik deniz ve şehir manzarası ile tamamı dört katlı bloklardan oluşan Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı.

Şehitkamil Zeytinli Konutları'na yoğun talep!

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Zeytinli Konutları satışına yoğun talep oldu. Çok beğenilen daireler, 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa çıkarıldı.

Şehitkamil Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı!

Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı. Zeytinli Konutları’nın son halini yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları’ndaki 147 adet 2+1 yapımı bitti." dedi

Şehitkamil TOKİ Seyrantepe Konutları 20 Ekim'de teslim edilecek!

Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarının anahtar teslimi 20 Ekim Salı günü yapılacak

Şehitkamil'e bir modern park daha inşa ediliyor!

Şehitkamil ilçesine kazandırmış olduğu bir birinden modern parklarla vatandaşların yaşam kalitesini yükselten Şehitkamil Belediyesi son olarak, Karaca Ahmet Mahallesi’nde yeni bir park yapımına başladı.

Şehitkamil Zeytinli konutları 2 aya kadar teslim edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 147 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli konutları inşaatını inceledi, modern binalar yaptıklarını belirtti.

Şehitkamil Zeytinli Konutları'nda sona gelindi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 147 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli konutları inşaatını inceledi.

Şehitkamil Zeytinli Konutları iki ay sonra teslim edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallesi’nde 147 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli konutları inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, “Zeytinli Konutlarımızı inşallah iki aya kadar hak sahiplerine teslim etmiş olacağız” dedi.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Toplam 266 adet konutun sosyal konut niteliğinde satışa sunulduğu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te aylık taksitler 626,28 başlıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil TOKİ Konutları kurası ne zaman yapılacak?

Şehitkamil Konutları modern Haberi

Şehitkamil Konutları modern

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE MODERN BİR İLÇE İNŞA EDİLİYOR


Daha modern bir ilçe olma yolunda çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, tarihi İpekyolu çevresinde kamulaştırmaya başladığı ev ve arsa sahiplerine, daha önceden yapımı başlayan Seyrantepe konutlarından şartsız kurasız daire veriyor. Ayrıca, Şehitkamil Belediyesi’nin, Onat Kutlar Mahallesinde kamulaştırdığı alana, inşa etmeye başladığı Zeytinli Konutlarının yapım çalışmaları kış aylarında da devam ediyor. 3 blok halinde yükselen Zeytinli konutları, Onatkutlar mahallesinin de değerini artırıyor.



ŞEHİTKAMİL KONUTLARI HER BÜTÇEYE UYGUN



Şirinevler mahallesinde yapımı kısa bir süre içinde tamamlama aşamasına gelen Şirinevler konutlarının son rötuşları yapılıyor. Konutlardaki eksikliklerinin giderilmesiyle birlikte, konutlar önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek. İki oda bir salon şeklinde yaptırılan Zeytinli konutları, uygun fiyatıyla dar gelirli vatandaşlar için umut oldu. Öte yandan, Şehitkamil Belediyesi’nin her bütçeye uyun inşa...