02 / 05 / 2024

Şehitkamil konutları

Şehitkamil konutları

Vatandaşlarını düşünen ve sosyal belediyecilik anlayışı içinde hareket eden Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı konutlarla dar gelirli vatandaşlara umut oluyor. Şehitkamilliler, modern konutlara yoğun ilgi gösteriyor.

Şehitkamil'de kentsel dönüşümle her bütçeye uygun konutlar inşa ediliyor!

Vatandaşlarını düşünen ve sosyal belediyecilik anlayışı içinde hareket eden Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı konutlarla dar gelirli vatandaşlara umut oluyor. Konutlara Şehitkamilliler yoğun ilgi gösteriyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni kura çekilişi tarihi!

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni projesinde yer alan konutların kura çekilişi ileri bir tarihe ertelendi. 

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesinde yer alan konutlar 25 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Şehitkamil Beylerbeyi başvuru şartları 2019!

Şehitkamil Beylerbeyi başvuru şartları 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Şehitkamil konutları Haberi

Şehitkamil konutları

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE MODERN BİR İLÇE İNŞA EDİLİYOR


Daha modern bir ilçe olma yolunda çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, tarihi İpekyolu çevresinde kamulaştırmaya başladığı ev ve arsa sahiplerine, daha önceden yapımı başlayan Seyrantepe konutlarından şartsız kurasız daire veriyor. Ayrıca, Şehitkamil Belediyesi’nin, Onat Kutlar Mahallesinde kamulaştırdığı alana, inşa etmeye başladığı Zeytinli Konutlarının yapım çalışmaları kış aylarında da devam ediyor. 3 blok halinde yükselen Zeytinli konutları, Onatkutlar mahallesinin de değerini artırıyor.



ŞEHİTKAMİL KONUTLARI HER BÜTÇEYE UYGUN



Şirinevler mahallesinde yapımı kısa bir süre içinde tamamlama aşamasına gelen Şirinevler konutlarının son rötuşları yapılıyor. Konutlardaki eksikliklerinin giderilmesiyle birlikte, konutlar önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek. İki oda bir salon şeklinde yaptırılan Zeytinli konutları, uygun fiyatıyla dar gelirli vatandaşlar için umut oldu. Öte yandan, Şehitkamil Belediyesi’nin her bütçeye uyun inşa...