07 / 05 / 2024

Şehitkamil mahalleleri

Şehitkamil mahalleleri

Yeni yasayla, mahalle statüsüne dönen köylerin İlçe Belediyelerine bağlanmasıyla birlikte, Şehitkamil Belediyesi, yeni mahalle olan köylere A’dan Z’ye kadar hizmet götürüyor. Yapılan hizmetlerden memnun kalan vatandaşlar, ekip çalışanlarını ikramlarla kar

Gaziantep Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Özgürlük ve Zeytinli Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 16.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Umut ve Gazikent Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 16 milyon 508 bin 493 TL'ye satışa çıkardı. 

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil Beykent 1. ve 2. Etap TOKİ başvuru!

Gaziantep Şehitkamil Beykent 1 ve 2. Etap TOKİ başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. Projede aylık 626,28 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru 2015!

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te 1.154 adet konut yer alıyor. Projede daire fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent son başvuru tarihi!

Başvuru dönemi bugün başlayan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent son başvuru tarihi...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları bugün başlıyor. Aylık 341,03 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen projede toplam 1.154 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru tarihi!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru tarihi 20 Nisan - 15 Mayıs olarak belirlendi. Toplam 1.154 adet konutun satışa sunulduğu projede 180 aya varan vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları için son 2 gün!

Kurası 22 Mayıs 2015 tarihinde çekilecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları için son 2 gün. Projede daire fiyatları 69 bin 756 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru şartları!

Alt gelir grubu kapsamında satışa sunulan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te fiyatlar 69 bin 756 TL'den başlıyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru şartları...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü!

Gaziantep Şehitkamil TOKİ alt gelir grubu son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Aylık 341,03 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir grubu fiyat listesi!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir grubu fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Kura çekimi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan proje 2+1 dairelerden oluşuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil son başvuru günü!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil son başvuru günü 15 Mayıs olarak belirlendi. Daire fiyatları 69 bin 756 TL arasında değişen projede 2+1 ve 3+1 daireler kurayla satılıyor.

Şehitkamil mahalleleri Haberi

Şehitkamil mahalleleri

Şehitkamil ilçesine yapmış olduğu hizmetleriyle örnek bir belediyecilik sergileyen Şehitkamil Belediyesi, yeni yasayla köylerin mahalle statüsüne geçmesiyle birlikte bünyesine kazandırdığı köylere de hizmeti en iyi şekilde götürmeye devam ediyor. Alt ve üst yapı çalışmaları, yol açma ve düzenleme çalışması, sosyal tesis ve bunun gibi her türlü hizmeti yeni mahalle olan köylere götüren Şehitkamil Belediyesi, bu hizmetleriyle takdir topluyor. Köylere kaliteli ve farklı hizmeti götürme adına gece gündüz çalışan Şehitkamil Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleriyle birlikte, bozuk ve bakımsız olan yollara kilit parke taşı döşeyerek, yol yenileme çalışması yapıyor. Bağbaşı, Bozovası, Dımışkılı, Öğümsöğüt Atalar, Beyreli, Çağkuyu ve Tokdemir mahallelerinde yazın tozdan, kışın ise çamur ve sudan kullanılamaz hale gelen yollar ve sokaklar kilitli parke taşı ile döşedi. Alt ve...