09 / 05 / 2024

Şehitkamil Şirinevler kentsel dönüşüm

Şehitkamil Şirinevler kentsel dönüşüm

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde çarpık yapılaşma ve gecekondulaşmayı önleme amaçlı başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi kapsamında, Şirinevler Mahallesinde etrafa kötü koku saçan hayvan ahırının yıkımını gerçekleştirdi...

Belediye kentsel dönüşümü duyurdu, eski konutlarda satış patladı! 

Batman Belediyesi, Cumhuriyet ve Şirinevler Mahallesinde kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm haberini duyan Batmanlılar eski konutları satın almak için harekete geçti.

Gaziantep Şehitkamil'de ev sahiplerinden kamulaştırma tepkisi!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 2012'de “kentsel dönüşüm alanı” ilan edilen Eydibaba Mahallesi’nde kendilerine konut verilmemesi sebebiyle evini satmayan 18 ev sahibine karşı kamulaştırma kararı alındı. 

Gaziantep Göllüce Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Gaziantep’te olası depremde riskli bölgeler arasında bulunan merkez Şehitkamil ilçesindeki Göllüce Mahallesi sakinleri, yıllardır kentsel dönüşümü bekliyor.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kararı!

Gaziantep Şehitkamil'in Sofalıcı Mahallesi'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Şehitkamil Belediyesi'nin yıkım ekipleri iş başında!

Şehitkamil Belediyesi yıkım ekipleri kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırılan bir binanın alt 2 katını yıktı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm kaynağı tükendi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları için kaynaklarının tükendiğini belirterek, " Kaynak bitti, yolun sonu göründü. Bundan sonra çalışmaları TOKİ desteği ile götüreceğiz." dedi.

Gaziantep'te kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentsel dönüşüme kavuşturulan alanlarda incelemelerde bulundu. Karşıyaka Mahallesi İpekyolu güzergahında kalan bölümler yıkım çalışmaları sürüyor.

Şehitkamil'de 800 konut daha kamulaştırılacak!

Şehitkamil Belediyesi Karşıyaka Mahallesi İpekyolu güzergahında kalan bölümlerinde kentsel dönüşüme kavuşturulan alanlarda yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 800 konut daha kamulaştırılacak!

Şehitkamil Belediyesi Karşıyaka Mahallesi İpekyolu güzergahında kalan bölümlerinde kentsel dönüşüme kavuşturulan alanlarda yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 konut!

Şehitkamil Belediyesi Beykent Mahallesi’nde TOKİ ile 800 konut için start verdi. Kentsel dönüşümde kat karşılığı vatandaşa tekrardan kat veren Şehitkamil Belediyesi’ne meclis üyelerinden de tam not geldi.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Gaziantep'in Şehitkâmil İlçesi, Işıklı Mahallesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılan bir alandaki eski bina, kamulaştırmayı kabul etmeyen ev sahipleri nedeniyle ilginç bir yöntemle yıkılıyor.

Şehitkamil Şirinevler kentsel dönüşüm Haberi

Şehitkamil Şirinevler kentsel dönüşüm

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde çarpık yapılaşma ve gecekondulaşmayı önleme amaçlı başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi kapsamında, Şirinevler Mahallesinde etrafa kötü koku saçan ve mahalle sakinlerini rahatsız eden hayvan ahırın yıkımını gerçekleştirdi. 


ŞİRİNEVLER MAHALLESİ ARTIK MODERN YAPILARIYLA YİNE GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞUYOR 



Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinin köy görünümünden, lüks ve ferah bir şehir görünümüne kavuşması için başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçe genelin de gecekondulaşma ve çarpık kentleşmenin önüne geçen Şehitkamil Belediyesi, Şirinevler Mahallesinde etrafa kötü koku saçan ve mahalle sakinlerini önemli derecede rahatsız eden geniş bir alana sahip hayvan ahırın yıkımını gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin de hoşgörüyle karşıladığı yıkım mahalleye derin bir nefes aldırdı. Mahalle sakinleri, kötü koku ve hayvan seslerinden durmadan rahatsız olduklarını, yıkımdan sonra artık rahat bir nefes...