02 / 05 / 2024

şehitkamil şirinevler toki fiyatları

şehitkamil şirinevler toki fiyatları

Toki Gaziantep Şirinevler, tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Projesi için başvurular 16 Eylül'e kadar kabul ediliyor ve 395 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Altınordu Şirinevler TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Altınordu Şirinevler projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Şehitkamil Beykent TOKİ'de teslimler başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. Etap 568 Konut Projesinde yer alan 290 konut için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Şehitkamil Emekli kura sonucu tam listesi!

TOKİ Şehitkamil Emekli kura sonucu tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Şehitkamil Emekli kura sonucu tam listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

103 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki,TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil başvuruları başlıyor!

Gaziantep Şehitkamil 466 Adet Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 103 konut satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de emekliler için hayata geçirdiği 466 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Projesi kapsamındaki 103 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil 466 Adet Konut Projesi kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 103 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?

Gaziantep Şehitkamil Belediye Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Gaziantep Şehitkamil Belediye Meclisi 2017 yılı Şubat ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda TOKİ ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 4. Etap 439 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi 4 Etap'a 439 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Gaziantep Şehitkamil 4. Etap konut ihalesi bugün yapılacak.

şehitkamil şirinevler toki fiyatları Haberi

şehitkamil şirinevler toki fiyatları

Gaziantep TOKİ Projesi, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Konutları için başvuru dönemi 16 Eylül 2013 tarihine kadar sürüyor. Projedeki konutların teslimleri 2014 yılında yapılacak.


Toki Gaziantep Şirinevler, 105 metrekare büyüklüğünde 2 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. Gaziantep TOKİ Evleri Şehitkamil 2013 başvuruları, Şehitkamil Belediyesi'ne yapılıyor.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil fiyatları 59 bin 400 TL'den başlangıç gösteriyor. TOKİ Şirinevler Gaziantep için 12 bin TL peşinat veriliyor ve kalan tutar 120 aya kadar taksitlendiriliyor.


Başvuru tarihi 15 Ağustos 2013 tarihine kadar sürecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Şirinevler Konutları taksitler 395 TL olarak...