30 / 04 / 2024

Şehitkamil yol projeleri

Şehitkamil yol projeleri

Şehitkamil Belediyesi, KÜSGET Sanayi Sitesi Oduncular Sitesinde eksik görülen yerlerde, yol açma çalışması başlattı. Yol açma çalışmalarını inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yatırımcıların önünü açabilmek adına, yeni yollar açıyoruz” dedi.

Şehitkamil Belediyesi yeni yolların inşaatına devam ediyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye olarak vatandaşların daha rahat ulaşımlarını sağlamak adına ilçenin değişik bölgelerinde yol açma çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Şehitkamil'in sanat merkezi projeleri mimar adayları için sergilendi!

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için özel olarak sergilendi

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Gaziantep Şehitkamil'de asfaltsız yol kalmayacak!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve alt yapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Asfaltlama çalışmalarıyla birlikte Seyrantepe Mahallesinde asfaltsız yol kalmayacak.

Şehitkamil'in tüm mahallelerine sosyal tesis geliyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şehitkamil yatırımları artarak sürecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şehitkamil yol projeleri Haberi

Şehitkamil yol projeleri

Şehitkamil ilçesinde planlı ve programlı hareket eden Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, KÜSGET Sanayi Sitesi’nde bulunan Oduncular Sitesi’nde eksik görülen yerlerde yol açma çalışması başlattı. Yol açma çalışmasının bitirilmesinin ardından alt yapı ve asfalt çalışması başlatılacak. Geniş çaplı yol açma çalışmasının sürdüğü Oduncular Sitesini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Fadıloğlu, “KÜSGET Anafartalar Bulvarı üzerinde bulunan ve daha önce çimento arazisinden intikal etmiş sanayi arsalarının olduğu yerdeyiz. Bu bölgedeki daha önce yapılan planlama neticesinde sanayi arsası oluşmuştu ancak yolları yoktu.

Gaziantep bir üretim şehridir. Her zaman söylediğimiz gibi bir yandan konut ihtiyacını karşılarken, diğer taraftan da mutlaka iş imkanlarının üretilmesi lazım. Buradaki yatırımcıların önünü açabilmek adına, onların alt...