24 / 07 / 2024

seka inşaat Balat Vizyon Life

seka inşaat Balat Vizyon Life

Balat Vizyon Life 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Fiyatların 280 bin liradan başlangıç gösterdiği Balat Vizyon Life projesinin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

İnşaatçılar rotayı Bursa'ya kırdı!

Bursa'da sanayi yatırımlarının yanı sıra inşaat yatırımları da hız kesmiyor. Bursa'nın Balat ve Nilüfer semtleri gayrimenkul yatırımlarında öne çıkan semtler.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

Endülüs Park'ın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Balat'ın ana lokasyonunda 95.500 metrekarelik bir alanda konumlanan, inşaatı yüzde 60 seviyesinde tamamlanan Endülüs Park rezidansında yer alan 1+1, 2+1, 3+1,4+1, 5+1 ve aynı metrekarelerin dubleks tip konutların tamamı akıllı ev projesiyle hayata geçiril

Otyum İnşaat Balat, Gayrettepe ve Kavacık'ta yeni oteller yapacak!

Otyum İnşaat'ın sahibi Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

seka inşaat Balat Vizyon Life Haberi

seka inşaat Balat Vizyon Life


Balat Vizyon Life projesi Bursa Nilüfer, Balat bölgesinde yükseliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


52 adet konuttan meydana gelen Balat Vizyon Life Evleri Se-Ka İnşaat imzası taşıyor. Vizyon Life 'ın anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Bursa Balat Vizyon Life 'ta yer alan konutlar  4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.


Balat Vizyon Life satılık daire fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


6 bin 244 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Balat Vizyon Konutları 'nda; otopark, oturma alanları, şelale, fitness salonu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Balat Vizyon Life projesi konum olarak; Bursa, Nilüfer, Balat Mahallesi, Sıhhiye Caddesi üzerinde yükseliyor.


Telefon: 0224 242 21 31 

Web adresi: http://balatvizyonevleri.com/

Ceren...