16 / 05 / 2024

şeker fabrika ihalesi

şeker fabrika ihalesi

ÖİB, 14 şeker fabrikasının ihale şartnamesinde değişiklik yaptı. ÖİB bazı şeker fabrikalarının arazi miktarını düşürdü. 

TÜRKŞEKER'den kiralık iş yeri!

Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürlüğü, fabrika binası içerisinde yer alan çay ocağını kiraya verecek. İşte detaylar...

Şeker üreticileri içimizi rahatlattı! Şekere 9 ay zam yok

Marketlerin fiyat sabitlemesinin ardından bir hamle de şeker üreticilerinde geldi. Şekerin fabrika çıkış fiyatını 1 Eylül’e kadar sabit tutacaklarını açıkladılar. Bu sayede şekere 9 ay zam yapılmamasını resmileştirmiş oldular.

Şekere yüzde 67 zam geldi! Şeker fiyatları uçtu! İşte Türkşeker, A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 şeker fiyat listesi!

Geçen aylarda yüzde 31 zamlanan şeker fiyatlarına yine zam geldi! Türkşeker, 50 kg kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 36,4 ile 67 oranında arttırdı. Peki güncel şeker fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 fiyat listesi...

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Kars Şeker Fabrikası'ndan kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'ye ait gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum Aziziye'de kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Niğde'deki iki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

 Niğde'de, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı iki ayrı taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Kars Şeker Fabrikası'ndan Erzurum'da kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Erzurum'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

şeker fabrika ihalesi Haberi

şeker fabrika ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 14 şeker fabrikasının ihale şartnamesinde değişiklik yaptı. Hürriyet Gazetesi'nden Aysel Alp'in haberine göre, ÖİB gelen tepkiler üzerine bazı şeker fabrikalarının arazi miktarını düşürdü. 

ÖİB, kamuoyu duyurusunda "Şeker üretimi ile doğrudan ilişkisi bulunmayan arsa ve araziler ihale dışında tutulmuştur" demişti. 

Satışa çıkarılan fabrika değil kupon arazileri

Şeker-İş Sendikasının Avukatı Gökhan Candoğan Hürriyet'in sorularını yanıtladı. Gökhan Candoğan şeker fabrika ihalesinin iptali için dava açtı. Candoğan, "2012’de fabrika ihaleleri iptal edilirken en önemli gerekçe rant için bu özelleştirmenin yapıldığı şüphesiydi. O nedenle ÖİB başta ilana çıkarken, ‘alıcılar fabrikalara, üretime odaklansın diye üretimle ilgisi olmayan arazileri ayırdık’ duyurusu yapmıştı. Ama ulaşabildiğimiz şartnamelere baktığımızda şehrin içinde veya etrafında, kupon arazi niteliğinde son derece büyük ve değerli arazilerin satışa dahil ederek ihaleye çıkıldığını gördük....