24 / 07 / 2024

Şeker Kule inşaatı ne durumda

Şeker Kule inşaatı ne durumda

4. Levent’te bulunan Şeker Kule’nin inşaatının tamamlanmasına haftalar kaldı. Kısa süre içerisinde Şekerbank Genel Müdürlüğü Metrocity’den Şeker Kule’ye taşınmasını tamamlayacak.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Vizyon Kule İnşaat Kuyumculuk Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

3a Şeker Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Şeker Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Şeker, Cihat Şeker ve İlker Şeker tarafından kuruldu.

Eker Metal İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eker Metal İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eker Metal İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Elazığ Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Elazığ'da inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

 Kapıkule Sınır Kapısı inşaatı devam ediyor!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Kapıkule Sınır Kapısı sahasında başlatılan inşaat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması hedeflediklerini dile getirdi...

Teknik Kule İnşaat Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Kule İnşaat Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Baysal tarafından kuruldu.

AKM inşaatında yaralanan işçiden suç duyurusu!

Atatürk Kültür Merkezi inşaatında gece vardiyasında beton kalıpçısı olarak çalışan 32 yaşındaki Mehmet Alaca, beton sepette bulunduğu sırada kule vinç halatının kopması sonucu 32 metreden demirlerin üzerine düştü. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Şeker Kule inşaatı ne durumda Haberi

Şeker Kule inşaatı ne durumda

4. Levent’te bulunan Şeker Kule’nin inşaatının tamamlanmasına haftalar kaldı. Kısa süre içerisinde Şekerbank Genel Müdürlüğü Metrocity’den Şeker Kule’ye taşınmasını tamamlayacak. Şeker Kule’deki 25.000 m2’lik ofis alanı için kiracı adaylarıyla görüşmeler devam ediyor. 


Şeker Kule’de Şekerbank’ın kullandığı ofisler dahil toplam 43.000 m2 ofis alanı bulunuyor.  250 m2 ile 1.968m2 arası değişen ofis alanları sunan kat mimarisi, farklı alan ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. 

Şeker Kule’nin ulaşım kolaylığı, modern mimarisi, teknolojik altyapısı ve profesyonel yönetimi A sınıfı bir ofis binasından beklenen tüm nitelikleri bünyesinde barındırıyor. Köprülere yakınlığı, pek çok ana yolun kesişim noktasında bulunması binaya avantaj sağlıyor. Şeker Kule toplu taşımayla ulaşımın en kolay olduğu lokasyonda bulunuyor. 


Şeker Kule’nin pazarlama çalışmaları tek yetkili olarak PROPIN Property Investment Consultancy tarafından...