02 / 05 / 2024

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Şekerlisoy Topluluğu yeni gayrimenkul yatırımları için düğmeye bastı!

Faaliyetlerine turizm, sağlık, gayrimenkul ve girişim gibi 4 farklı ana grupla girişim gösteren Şekerlisoy Topluluğu, 2021'de toplam hacmini 800 milyon Türk Lirası’na ulaştırarak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Alarko Şirketler Topluluğu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL destek!

Alarko Şirketler Topluluğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon TL destek verdi

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

ABD basını: En hesaplı evler Türkiye’de!

ABD basınına göre, OECD ülkeleri arasında ev satın almanın en hesaplı olduğu ülke Türkiye. Türkiye'de 250 bin dolarlık gayrimenkul alana vatandaşlık verilmesi ülkemizi avantajlı konuma getirdi.

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

KİRADER Başkanı Ali Ulvi'nin öldürülmesi hakkında basın açıklaması!

Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği, KİRADER Başkanı Ali Ulvi ve eşi Aysin Büyüknohutçu'nun öldürülmesine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yaşam ve Dayanışma Yolcuları Derneği'nin temsilcisi İsmail Akyıldız, 9 temsilci adına konuştu.

MESA Basın Toplantısı 16 Şubat'ta!

Türkiye inşaat sektörünün öncü kuruluşu MESA’nın 2016 yılı değerlendirmeleri, 2017 yılı öngörüleri ve yeni projeleri, 16 Şubat Perşembe sabahı düzenlenecek Basın Sohbet Toplantısı ile ele alınacak.

Mar Yapı, G-Rotana basın toplantısı 18 Kasım'da!

Yenilikçi anlayışı ve uluslararası işbirlikleriyle geliştirdiği projelerde konut sahiplerine hem yüksek getiri hem de konforu sunan Mar Yapı, Basın Ekspres Yoluna uluslararası otel markası Rotana ile ortak olduğu G Rotana projesiyle yeni bir değer ekliyor.

Basın Ekspres Yolu kongre vadisi oldu!

TEM’den ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden havalimanına gidiş güzergahı olan Basın Ekspres Yolu, ünlü otel zincirlerinin uğrak yeri oldu. Bölgede son 3 yılda yapılan otel sayısı 20’ye yaklaştı.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı Haberi

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, Türkiye’nin gayrimenkul alanında önemli oyuncularından biri olarak çalışmalarına devam ediyor. 

2021'de toplam cirosunu 800 milyon TL’ye çıkararak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti. Önümüzdeki dönemde 450 milyon liralık yatırımı hayata geçirmeyi planlayan şirket, 2022 yıl sonuna kadar “Gayrimenkul Yatırım Fonu”nu hayata geçirecek.

Şekerlisoy Topluluğu’nun yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatırılacak. Toplantıya Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy katılım sağlayacak.

Onur Şekerlisoy: Konut satışları artarak devam...