27 / 04 / 2024

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...



 Acarlar Şirketler Topluluğu; yarım asıra yaklaşan inşaat sektörü tecrübesi ile Türkiye’de inşaat sektöründe ilklerin öncüsü ve marka değeridir. 

Acarlar Şirketler Topluluğu; Türkiye’de  “Kent ölçeğinde arsa - arazi - proje geliştirme”, “Kooperatifçiliğin gelişmesi ve konut projelerinde uygulanması “,        “ Toplu Konut Projeleri “, “Lüks konut projeleri “, “Yatay Mimarinin  Kent Ölçeğinde farklı disiplinlerde uygulanması “, “Karma proje geliştirme “, “Dikey mimaride gökdelen projeleri “  İstanbul’un gelişme akslarına yön vermektedir.

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı.

Ekonomi ve işletme konularında 2 farklı üniversite bitiren Özdemir; Amerika'da Ekonomi ve Finans, Türkiye'de İstanbul işletme fakültesini bitirmiş, ayrıca; Amerika'da 2 yıl Uluslararası Pazarlama okumuştur.

İstanbul’un önde gelen firma ve gayrimenkul projelerinde, girişimci ve üst düzey profesyonel yöneticilik yapan Bilge Özdemir, çok sayıda marka projenin geliştirilme, satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmüştür

Sektörü bilen, trendlere yön veren, pazarlama ve satış tekniklerinde ilklerin uygulayıcısı Özdemir; International Property Awards’ın 2013-14 yılı 5 Star Best European Development Marketing ödülü sahibi olup, iki bine yakın yayımlanan sektörel makalesi de bulunmaktadır.

Bilge Özdemir kimdir?
 


Geri Dön