11 / 05 / 2024

Şekerlisoy Topluluğu gayrimenkul yatırımları 2021

Şekerlisoy Topluluğu gayrimenkul yatırımları 2021

Faaliyetlerine turizm, sağlık, gayrimenkul ve girişim gibi 4 farklı ana grupla girişim gösteren Şekerlisoy Topluluğu, 2021'de toplam hacmini 800 milyon Türk Lirası’na ulaştırarak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Konut fiyatlarındaki dalgalanmalar satışları nasıl etkileyecek?

Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Ocak 2022 konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerinde rekor artış!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) merakla beklenen kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıkladı. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yabancıların kurduğu gayrimenkul şirketlerindeki rekor artışa değindi.

Şekerlisoy Topluluğu yeni gayrimenkul yatırımları için düğmeye bastı!

Faaliyetlerine turizm, sağlık, gayrimenkul ve girişim gibi 4 farklı ana grupla girişim gösteren Şekerlisoy Topluluğu, 2021'de toplam hacmini 800 milyon Türk Lirası’na ulaştırarak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Onur Şekerlisoy: Konut satışları artarak devam edecek!

Gayrimenkul alanında birçok önemli projeye imza atan Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy konut satışlarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Şekerlisoy, "Türkiye genelinde konut satışları yıl sonuna kadar artarak devam edecek." dedi.

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Doğuş Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan tarafından kuruldu.

Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyon TL'lik yatırım planlıyor!

Lokomotif markası Bilfen Okulları olan Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyona TL'lik yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Alarko Şirketler Topluluğu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL destek!

Alarko Şirketler Topluluğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon TL destek verdi

Doğuş GYO 2020 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Taksim Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Şekerlisoy Topluluğu gayrimenkul yatırımları 2021 Haberi

Şekerlisoy Topluluğu gayrimenkul yatırımları 2021

Faaliyetlerine turizm, sağlık, gayrimenkul ve girişim gibi 4 farklı ana grupla girişim gösteren Şekerlisoy Topluluğu, 2021'de toplam hacmini 800 milyon Türk Lirası’na ulaştırarak yüzde 42 oranında büyüme kaydetti. Toplam 450 milyon Türk Lirası yatırım maaliyetindeki güncel projeleri hakkında bilgi veren Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy "Bugünkü planlarımız ışığında bu yatırımların çıktıları ile birlikte 2022’de yüzde 20 büyüme gerçekleştireceğimizi öngörüyoruz" diye konuştu.

Topluluğun 2021 senesini değerlendiren Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy "2021 yılı bizim için gelişim, değişim ve büyüme yılı oldu. 2021 yılı için hedeflediğimiz 12 aylık ciro hedefimize yılın ilk 9 ayında ulaşarak yılı hedefimizin üstünde kapadığımızı söyleyebilirim. Yıl sonunda gerçekleştirdiğimiz toplam ciro ise 800 milyon TL’ye ulaştı.  Bu büyümeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi planlıyoruz....