29 / 04 / 2024

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Cilacı ve Nikelajcılar'da kuruldu.

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Asphalt Road Systems İnşaat Taahhüt Kimya ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asphalt Road Systems İnşaat Taahhüt Kimya ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ebru Gullik tarafından 40 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

DTO İnşaat Elektrostatik Boyama ve Metal Kaplama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTO İnşaat Elektrostatik Boyama ve Metal Kaplama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Doğan ve Nazmi Tokman ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

MPB İnşaat Kimya Metal Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPB İnşaat Kimya Metal Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Vedat Topal tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu Mahallesi, Kıbrıs Caddesi, Sürgün Sokak'ta kuruldu.

RML İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RML İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Uysal tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Pınar İş Merkezi'nde kuruldu.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

Faruk Çaturoğlu: 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesi çalışmaları ne oldu?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu “En yetkili ağızlardan taahhüt edilen Kdz. Ereğli Erdemir 50. Yıl Metalurji ve Kimya Fakültesinin akıbetinin ne olduğunu da Erdemir yönetimine soruyor, Ereğli Kamuoyuna cevap bekliyorum,” dedi.

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezer Özbey tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

As Karaca İnşaat Medikal Kimya Metal ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Karaca İnşaat Medikal Kimya Metal ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Kartal, Petroliş Mahallesi, Elif Sokak, Fatih Apartmanı'nda kuruldu.

NBL İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NBL İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Çavdar tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Spor Caddesi, Yılmaz İş Hanı'nda kuruldu.

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kırıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delba İnşaat Otomotiv Pazar Tezgahları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Delibalta tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1170 Sokak'ta kuruldu.

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edmer Çelik İmalat ve Çatı Kaplama İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Meryem Yaşar tarafından 20 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Turcan Caddesi'nde kuruldu.

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Cilacı ve Nikelajcılar'da kuruldu.


Seko Kimya Kaplama Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti.b.Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım,...